Neler Yeni

Yardım İnternetim günde birkaç kez gidip geliyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Onur Geralt
Aylardır bu sorunu yaşıyorum. Oyun oynuyorum, sosyal medyada geziyorum vb. İnternetim evdeki bütün cihazlarda 30-60 saniye arası gidiyor sonra tekrar bağlanıyor.

Lynton.

80+
Aylardır bu sorunu yaşıyorum. Oyun oynuyorum, sosyal medyada geziyorum vb. İnternetim evdeki bütün cihazlarda 30-60 saniye arası gidiyor sonra tekrar bağlanıyor.
bendede aynı sorun var internetim vodofone modem netmaster ve günde en az 10 kere modem kendini resetliyor müşteri hizmetlerinden de bir sonuç alamadım interneti ucuza kullandığım içinde iptal etmek istemiyorum

Dwayne

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Dwayne Rolly
hattında sorun olabilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Onur Geralt
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hattında sorun olabilir
Hat değil modem
Mesaj otomatik birleştirildi:

bendede aynı sorun var internetim vodofone modem netmaster ve günde en az 10 kere modem kendini resetliyor müşteri hizmetlerinden de bir sonuç alamadım interneti ucuza kullandığım içinde iptal etmek istemiyorum
Hiç kullanmadım ama çevremin dediklerine göre Vodafone'nun müşteri hizmetleri baya kötüymüş

Farex

80+ Silver
Siz o zaman kablonet altyapısından kullanıyorsunuz ve vodafone çok zayıf bu konda sistemi oturtturamadı size önerim kablonete geçmeniz.

xxefe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
Efe Aksu
Hat değil modem

Hiç kullanmadım ama çevremin dediklerine göre Vodafone'nun müşteri hizmetleri baya kötüymüş
sorun net modem de ise git yeni al eğer emin değilsen hattından dolayı olabilir bizim evde de kopuyor internet binanın alt yapısından dolayı ankastreden kablo çekmek gerek fakat bir kaç sorun var ondan yapamıyorum benim sorunum hat yani bina alt yapısı

Farex

80+ Silver
sorun net modem de ise git yeni al eğer emin değilsen hattından dolayı olabilir bizim evde de kopuyor internet binanın alt yapısından dolayı ankastreden kablo çekmek gerek fakat bir kaç sorun var ondan yapamıyorum benim sorunum hat yani bina alt yapısı
Kablonet altyapısından hizmet alıyor arkadaş ve kabonetin altyapısı docsis 3.0 dır. Bu altyapı sistemine uygun tek modem netmaster modemlerdir ve onlarında satışı yok ancak kiralanabiliyor ki kiralamak çok daha karlı ve mantıklıdır.

Dwayne

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Dwayne Rolly
Hat değil modem

benim hattımda sorun sende bi hattına baktır bence

Top Bottom