Daha yüksek bir değer deneyin isterseniz 12.000 gibiArkadaşlar internet hızım resimde göründüğü gibi obse 3-8 arası hız veriyorum her türlü yayını başlatınca kırmızı yanıyor kare kaybı yapıyor yayın droplanıyo donuyo neden böyle hızım yüksek?
Alıntıyı görüntüle
Sıkıntı şurda 8000 denedim yayını başlattığında obsde altta gözüküyor ne kadar hız gittiğini orda hız çok az gidiyor gözüküyor obs az çekiyor gibi hızı yani. Eski internetimde problem yoktu bu böyle niyeyseDaha yüksek bir değer deneyin isterseniz 12.000 gibi
Hangi platformSıkıntı şurda 8000 denedim yayını başlattığında obsde altta gözüküyor ne kadar hız gittiğini orda hız çok az gidiyor gözüküyor obs az çekiyor gibi hızı yani. Eski internetimde problem yoktu bu böyle niyeyse
Hangi ekran kartını kullanıyorsunuz ?eski internetimle twitchde de denedim kickde de denedim sıkıntı yoktu bu internetle sadece kickde denedim
Nvidia Shadow Play di sanırsam oradan yayın yapabiliyorsanız bir de ordan dener misiniz4060 8gb
Hangi ekran kartını kullanıyorsunuz ?
8k bitrate üstüne çıkma Çıkarsan Twitch otomatik olarak yayını 720p 2500 bitrate sabit atar bilgine ve 8000 bitrate bütün yayıncılar verir kırımızı olması sıkıntı Değilarkadaşlar nasıl düzelticem bilen var mı
8k değil 2 3 5k bile versem aynı + işlemciden değil ekran kartından veriyorum zaten 4060 var + arkadaş bant aralığını test edebileceğim uygulama söyledi zaten iss yurt dışına kısıtlıyor vpn ile çözülüyor durum ama ne kadar vpn ile gidecek bi durum8k bitrate üstüne çıkma Çıkarsan Twitch otomatik olarak yayını 720p 2500 bitrate sabit atar bilgine ve 8000 bitrate bütün yayıncılar verir kırımızı olması sıkıntı Değil
Kara kaybına gelirsek yayını işlemci yerine Sadece ekran kartı üzerinden ver