İnternetim nasıl bu kadar hızlı

Sheader

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,217
(Konuyu nereye açacağımı bilemedim laptopa olduğum için buraya açayım dedim )
Fotoğrafta da görüldüğü gibi maximum 95mpbs hız alıyorum ama steam da saniyede 90 mb indirme alıyorum 8mpbs 1 mb olduğundan ben 11-12 mb/sn almam gerekti ama şu anda anormal derecede bir hızda indiriyorum pc ye yeni format attım ve internet paketim 100mpbs bu neden bu şekilde

Ekler

• image.jpg
    image.jpg
    2 MB · Hit: 52
Fotoğrafta da görüldüğü gibi...

Bendede öyle şuan Elden ring indiriyorum normalde 4 5 mb indirme aldıgım hız şuan 36mb/sn olarak gozukuyor ama aynı hızda indiriyorum eskisiyle

Fotoğrafta da görüldüğü gibi maximum 95mpbs hız alıyorum ama steam da saniyede 90 mb indirme alıyorum 8mpbs 1 mb olduğundan ben 11-12 mb/sn almam gerekti ama şu anda anormal derecede bir hızda indiriyorum pc ye yeni format attım ve internet paketim 100mpbs bu neden bu şekilde
foto yüklememişsin steam değil mi ayarlarda bayt ayarı var onu düzelt 1 tane sıfır fazla gözüküyor

1687466542339.png

Eger steamde bu tiki acarsan internet hizini gosterir 8/e bolup gostermez

Fotoğrafta da görüldüğü gibi...
Yüklenmemiş şimdi güncelledim
foto yüklememişsin steam değil mi ayarlarda bayt ayarı var onu düzelt 1 tane sıfır fazla gözüküyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
Eger steamde bu tiki acarsan internet hizini gosterir 8/e bolup gostermez
Hay ya bende millenicom vanayı açık unutmuş sandım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,348
Üyeler
184,927
Son üye
howlTheWizard