BSTXN
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 638
- İsim
- ...
Superonline kullanıyorum, internet 2 ay civarı süredir berbat. CS oynuyorum ping bi anda 1200'e çıkıyo ve geri çok uzun süre sonra düşüyo, kablosuz kullandığım için olabilir diye düşünüyorum kablo sipariş ettim, ama aynı şekilde telefonda wifi kullanırken de sık sık aşırı yavaşladığı oluyo, çekmiyo, kopuyo vs.
En az 20-30 kere aradık, modemi değiştirdiler, ekip geldi 2-3 kere, her aradığımızda internet ayarlarınızı güncelliyoruz deniliyor. Normalde 1000'e çıkıp düşerdi vs. ama en son bi aradık yine güncelleştirdiler sözde, şuan monitörü kırmamak için oyun oynayamaz oldum,
Superonline'ın taahüt'ü 1 haftaya bitiyo, binadaki sorduğumuz kişilerin de internet kesiliyomuş, arayıp sorduk altyapı'da, internet kutusunda mı sıkıntı var diye, yok dediler. Millenicom'a geçmeyi düşündüm ama onlarda türktelekom ve superonline altyapısı kullanıyor fark ediceğini sanmıyorum.
Bana bi akıl verin lütfen aklıma hiçbir şey gelmiyo.
En az 20-30 kere aradık, modemi değiştirdiler, ekip geldi 2-3 kere, her aradığımızda internet ayarlarınızı güncelliyoruz deniliyor. Normalde 1000'e çıkıp düşerdi vs. ama en son bi aradık yine güncelleştirdiler sözde, şuan monitörü kırmamak için oyun oynayamaz oldum,
Superonline'ın taahüt'ü 1 haftaya bitiyo, binadaki sorduğumuz kişilerin de internet kesiliyomuş, arayıp sorduk altyapı'da, internet kutusunda mı sıkıntı var diye, yok dediler. Millenicom'a geçmeyi düşündüm ama onlarda türktelekom ve superonline altyapısı kullanıyor fark ediceğini sanmıyorum.
Bana bi akıl verin lütfen aklıma hiçbir şey gelmiyo.
Counter-Strike_ Global Offensive 2020-11-14 21-01-28
Watch "Counter-Strike_ Global Offensive 2020-11-14 21-01-28" on Streamable.
streamable.com
Son düzenleme: