Neler Yeni

Yardım İnternetim Neden Çok Kötü? (Superonline)

BSTXN

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
638
İsim
...
Superonline kullanıyorum, internet 2 ay civarı süredir berbat. CS oynuyorum ping bi anda 1200'e çıkıyo ve geri çok uzun süre sonra düşüyo, kablosuz kullandığım için olabilir diye düşünüyorum kablo sipariş ettim, ama aynı şekilde telefonda wifi kullanırken de sık sık aşırı yavaşladığı oluyo, çekmiyo, kopuyo vs.

En az 20-30 kere aradık, modemi değiştirdiler, ekip geldi 2-3 kere, her aradığımızda internet ayarlarınızı güncelliyoruz deniliyor. Normalde 1000'e çıkıp düşerdi vs. ama en son bi aradık yine güncelleştirdiler sözde, şuan monitörü kırmamak için oyun oynayamaz oldum,

Superonline'ın taahüt'ü 1 haftaya bitiyo, binadaki sorduğumuz kişilerin de internet kesiliyomuş, arayıp sorduk altyapı'da, internet kutusunda mı sıkıntı var diye, yok dediler. Millenicom'a geçmeyi düşündüm ama onlarda türktelekom ve superonline altyapısı kullanıyor fark ediceğini sanmıyorum.

Bana bi akıl verin lütfen aklıma hiçbir şey gelmiyo.

Son düzenleme:

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,919
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,485
İsim
Adem
Superonline kullanıyorum, internet 2 ay civarı süredir berbat. CS oynuyorum ping bi anda 1200'e çıkıyo ve geri çok uzun süre sonra düşüyo, kablosuz kullandığım için olabilir diye düşünüyorum kablo sipariş ettim, ama aynı şekilde telefonda wifi kullanırken de sık sık aşırı yavaşladığı oluyo, çekmiyo, kopuyo vs.

En az 20-30 kere aradık, modemi değiştirdiler, ekip geldi 2-3 kere, her aradığımızda internet ayarlarınızı güncelliyoruz deniliyor. Normalde 1000'e çıkıp düşerdi vs. ama en son bi aradık yine güncelleştirdiler sözde, şuan monitörü kırmamak için oyun oynayamaz oldum,

Superonline'ın taahüt'ü 1 haftaya bitiyo, binadaki sorduğumuz kişilerin de internet kesiliyomuş, arayıp sorduk altyapı'da, internet kutusunda mı sıkıntı var diye, yok dediler. Millenicom'a geçmeyi düşündüm ama onlarda türktelekom ve superonline altyapısı kullanıyor fark ediceğini sanmıyorum.

Süperonline'nin kendi altyapısı mı ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ping yükselmesi zamanları değişiyor mu mesela 8-12 arası ping çıkıyor gibi.

BSTXN

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
638
İsim
...
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,485
İsim
Adem
nasıl yani?

ne zaman girersem gireyim oluyo, en azından yani belli bi saati yok
Süperonline firmasındasın ama altyapın TTnet'e mi ait Süperonlineye mi ait ?

BSTXN

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
638
İsim
...

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,485
İsim
Adem
Superonline diye biliyorum
Dsl bilgilerini atar mısın ?
Modem arayüzüne girerek
Anlık ping oluyorsa %70 felan wifidendir
fakat telefonda kullanırken modemin dibinde hız testi yaptığınızda değerler normal çıkmıyorsa altyapınızla veya modem altyapı arasında bulunan kabloda sorun olabilir yani iç tesisat.

BSTXN

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
638
İsim
...
Dsl bilgilerini atar mısın ?
Modem arayüzüne girerek
Anlık ping oluyorsa %70 felan wifidendir
fakat telefonda kullanırken modemin dibinde hız testi yaptığınızda değerler normal çıkmıyorsa altyapınızla veya modem altyapı arasında bulunan kabloda sorun olabilir yani iç tesisat.
Hocam dsl bilgilerini nasıl öğrencem? bir de yani en son aramadan önce yine oynayabiliyodum cs, aradığımızda bişey yaptılar artık oynanmıycak seviyeye ulaştı

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
taahütün bitiyorsa normal
bende de superonline taahutum biterken surekli net kopup duruyordu oyun ortasında galiba bir daha bize gelmeyin demek için her musterisine yapıyorlar
normalde millenicoma gececektm ama 1 gün bile internetsiz kalamazdm(zaten internetsiz kalmiyorsn 1 hafta onceden gelip baglatırsan millenicomu cok iyi olur bana ordaki arkadas yanlıs bilgilendirme yaptı maalesef) ondan dolayı türktelekoma gectm
1 ay oluyor suana kadar memnunum tek sorunu taahhüt...

BSTXN

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
638
İsim
...
taahütün bitiyorsa normal
bende de superonline taahutum biterken surekli net kopup duruyordu oyun ortasında galiba bir daha bize gelmeyin demek için her musterisine yapıyorlar
normalde millenicoma gececektm ama 1 gün bile internetsiz kalamazdm(zaten internetsiz kalmiyorsn 1 hafta onceden gelip baglatırsan millenicomu cok iyi olur bana ordaki arkadas yanlıs bilgilendirme yaptı maalesef) ondan dolayı türktelekoma gectm
1 ay oluyor suana kadar memnunum tek sorunu taahhüt...
ne saçma bişey bu :D niye müşterisini kaybettirmek istesin + binadaki herkesin mi taahütü bitiyo .d

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,485
İsim
Adem
Hocam dsl bilgilerini nasıl öğrencem? bir de yani en son aramadan önce yine oynayabiliyodum cs, aradığımızda bişey yaptılar artık oynanmıycak seviyeye ulaştı
Aradığınızda ne diye aradınız acaba hızınızı sabitlemişlerdi sonra yükselttiler mi ? Dsl bilgilerinin örneğini atayım.
1605367898054.png

ne saçma bişey bu :D niye müşterisini kaybettirmek istesin + binadaki herkesin mi taahütü bitiyo .d
Her soruna bir sebep ararsanız bir sürü sonuç bulursunuz.

BSTXN

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
638
İsim
...
Aradığınızda ne diye aradınız acaba hızınızı sabitlemişlerdi sonra yükselttiler mi ? Dsl bilgilerinin örneğini atayım.
Alıntıyı görüntüle

Her soruna bir sebep ararsanız bir sürü sonuç bulursunuz.
her zamanki gibi aradık taahütü bitcek firma değiştircez artık düzeltebilcek misiniz diye + bir de binadakilerin de aynı sorunu yaşadığını söyledik. Sizin bu sorunu düzeltmek için şuanki teknoloji yeterli değil dedi bide :D

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,485
İsim
Adem
her zamanki gibi aradık taahütü bitcek firma değiştircez artık düzeltebilcek misiniz diye + bir de binadakilerin de aynı sorunu yaşadığını söyledik. Sizin bu sorunu düzeltmek için şuanki teknoloji yeterli değil dedi bide :D
Yani altyapı TTnete aitse böyle boş yapıyorlar genelde büyük ihtimal altaypınız TTnete ait özelden dsl bilgilerinizi nereden görebileceğinizin ssini attım orayı atarsınız.

Top Bottom