Keşke 100 verseler 50 veriyorlar max 50 acı verici ki ben 33 alıyorum 222/33 daha acı vericiTek turknete özel zaten bu diğer tüm sağlayıcılar 100 upload veriyor malesef.Wifi ile bağlandığım için 1000/1000 almak yerine yaklaşık bu değerleri alıyorum.Çok sorun olmuyor.
Gigabite 950 pahalı değilNormalde 250 liraydı ama yavaştı fiberle hızlanacak ama zam geldi 800 lira dediler kabul ettim ben de. Siz 950 ödüyorsanız o daha pahalı değil mi onu anlamadım ama.
Benimki de fiber internet en iyisi yani.Keşke 100 verseler 50 veriyorlar max 50 acı verici ki ben 33 alıyorum 222/33 daha acı verici
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Gigabite 950 pahalı değil
AtlantisNet istanbulun belli yerlerinde 10gbs veriyor helal olsun valla 900 TL ydi sanırımTek turknete özel zaten bu diğer tüm sağlayıcılar 100 upload veriyor malesef.Wifi ile bağlandığım için 1000/1000 almak yerine yaklaşık bu değerleri alıyorum.Çok sorun olmuyor.
Fiber internet olsa ne olur, adsl hızı bu.Benimki de fiber internet en iyisi yani.
470tl ödüyorum aldığım hız buFiber kullanıyorum 800TL ödüyorum testte böyle sonuçlar geliyor hızım iyi mi?
Alıntıyı görüntüle
Adsl ile 75 mbit alıyordum ben bu başka bir şeyFiber internet olsa ne olur, adsl hızı bu.
Önemli olan fiber olması değil paketin hız totali 800 liraya Benim firma sana 200 mbit verir altyapı El veriyorsa 200 mü yoksa 20 mi daha çokBenimki de fiber internet en iyisi yani.
kötü acilen firma değiştir dolandırıcılık resmen bende fiber kullanıyorum bune böyle fiyat hızmı olurFiber kullanıyorum 800TL ödüyorum testte böyle sonuçlar geliyor hızım iyi mi?
Alıntıyı görüntüle
Yok adsl ye göre baya hızlı bu çok şükür fiber geldi de kurtulduk.Fiber internet olsa ne olur, adsl hızı bu.
Turknet kulllanıyorum.50 uploadı hangi firma veriyor
Türk net nasıl 100/50 veriyor yaTurknet kulllanıyorum.
Türk net nasıl 100/50 veriyor ya
Hangi tarifesi acaba o
türknette tarife yok altyapın ne destekliyorsa o hızı veriyor sana bende gigafiber var 1000/1000 veriyor o yüzdenTürk net nasıl 100/50 veriyor ya
Hangi tarifesi acaba o