İnternetim sizce iyi mi?

Millet 1000mb internet kullanıyor kafayı yiyeceğim ya! Ben Starlink gelene kadar bu hızları sadece hayal edeceğim sanırım. :cry:
Starlink şehir içi kullanım için değil altyapı ulaştırmanın mümkün olmadığı ya da zor olduğu arazi gibi alanlarda kullanıma odaklanıyor. Bu yüzden de fiyatı oldukça yüksek.

Niye ki bana hızlı geldi baya videolar 1080P ye çeksem bile donmuyor o derece şuan. Fiyatı düşürme yolu varsa uygulayım ama.
ben o fiyat 1000/ 50 kullanıyordum superonlline fiyat yüksek hızı düşürdüm
Speedtest 17.05.2025 22_32_15.webp

bu eski netim
Speedtest 16.07.2025 21_41_30.webp
buda yeni net
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben o fiyat 1000/ 50 kullanıyordum superonlline fiyat yüksek hızı düşürdüm
Speedtest 17.05.2025 22_32_15.webp

bu eski netim
Speedtest 16.07.2025 21_41_30.webp
buda yeni net
aradaki fark eski hızama 870 tl istedi yeni paket 540 tl

ben o fiyat 1000/ 50 kullanıyordum superonlline fiyat yüksek hızı düşürdümAlıntıyı görüntüle
bu eski netimAlıntıyı görüntülebuda yeni net
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aradaki fark eski hızama 870 tl istedi yeni paket 540 tl
Hızı düşürsem benim de fiyat düşer o zaman ama ben hızımdan memnunum daha düşüğü belki videolarda donma falan yapar o riski alamam.

Starlink şehir içi kullanım için değil altyapı ulaştırmanın mümkün olmadığı ya da zor olduğu arazi gibi alanlarda kullanıma odaklanıyor. Bu yüzden de fiyatı oldukça yüksek.
Hocam, ben günümüz için bahsetmiyorum zaten :) SpaceX'in çıkış amacı EuroNews'in haberiydi sanırım borsa değerlerini Kuzey Amerika ve Avrupa arasında hızlı iletmek için ping değerini düşürmeyi amaçlayan bir proje.

Geri