Neler Yeni

İnternetim ve Sistemim Yok Ne Yapmamı Önerirsiniz?

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,859
İsim
Akın Taşkan
Sistemim yok doğru düzgün oyun açmıyor, lol oynuyorum arada arkadaşlarımla ama 300 pingten daha düşük gördüğüm çok az oluyor, Kısaca sistem yok internet yok ne yapmam lazım :(
Canım sıkılıyor

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Hayat oyundan ve bilgisayardan ibaret değil uğraşacak farklı bir hobi bul kendine.

ÇEKİRGE

80+ Bronze
İnternetten kendi başına oynayabileceğin düşük sistem gereksinimli(lolden de daha düşük)oyunlar indir.Hem oynarken internete ihtiyacın olmaz.Torrent bir şekilde de indirebilirsin.Mesela çiftlik kurma oyunu var stardew valley onu oynayabilirsin.

Yazdıktan sonra gördüm.Kamina'nın dediği gibi başka hobiler bulmayı dene kendine.

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,859
İsim
Akın Taşkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hayat oyundan ve bilgisayardan ibaret değil uğraşacak farklı bir hobi bul kendine.
Hocam bu saatte yapacak başka bir şey bulamadım. Sabahtan beri tarladayım eve geldim banyo yaptım bir lol atayım dedim pingden çıldırdım. Normalde kitap da okuyan bir isnanım ama şu an inan canım hiç istemiyor. Sen ne önerirsin? Teşekkür ederim ayrıca.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Hocam bu saatte yapacak başka bir şey bulamadım. Sabahtan beri tarladayım eve geldim banyo yaptım bir lol atayım dedim pingden çıldırdım. Normalde kitap da okuyan bir isnanım ama şu an inan canım hiç istemiyor. Sen ne önerirsin? Teşekkür ederim ayrıca.
Kitap oku yazacaktım sen demişsin.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,468
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Sistemim yok doğru düzgün oyun açmıyor, lol oynuyorum arada arkadaşlarımla ama 300 pingten daha düşük gördüğüm çok az oluyor, Kısaca sistem yok internet yok ne yapmam lazım :(
Canım sıkılıyor
Bence dizi izle.

Erda Yıldırım

80+ Gold
benim gibi arada piyasalara bakabilirsin düşük-orta-yüksek bütçeli pc toplayabilirsin forumda gezebilirsin. hayal kurabilirsin

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Kendini geliştir. Oyun oynamak istiyorsan santranç, dama falan oynayabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,304
Üyeler
168,430
Son üye
bebur
Top Bottom