Fiber olup olmadığını güncel şekilde müşteri hizmelerinden öğrenin ona göre hareket edersiniz desteklemiyorsa 20 mbps işinizi görür ethernet kablosuyla bağlanın aynı zamanda.vodofone altyapı sorgulama dedim. bana full ADSL interneti önerdi altyapıma uygun. bu Fiber altyapısı yokmu demek ? eğer alırsam 20mbps almayı düşünüyorum. sizce bu yeterlimi ?
eğer destekliyorsa hangi fiber modemi almam lazım ? internetten sipariş edebiliyormuyum ? birde son olarak modemi laptopa bağlamak için bana bir kablo söylermisiniz ?(gigabit ethernet portuna sahibim)Fiber olup olmadığını güncel şekilde müşteri hizmelerinden öğrenin ona göre hareket edersiniz desteklemiyorsa 20 mbps işinizi görür ethernet kablosuyla bağlanın aynı zamanda.
Herhangibi cat 6 kablo çaktırabilirsin bulunduğunuz mevkide veya direkt internet üzerinden hazır satılan alabilirsinizeğer destekliyorsa hangi fiber modemi almam lazım ? internetten sipariş edebiliyormuyum ? birde son olarak modemi laptopa bağlamak için bana bir kablo söylermisiniz ?(gigabit ethernet portuna sahibim)
35 Mbps kullanıyorum. Saniyede 4 ila 5mb gibi bir indirme hızı sunuyor. Aslında download hızı kadar upload hızın da önemli. Oyunlardaki gecikmeyi yükleme de belirliyor. upload 5mbps limitinde bir paketle çok rahat edersin.vodofone altyapı sorgulama dedim. bana full ADSL interneti önerdi altyapıma uygun. bu Fiber altyapısı yokmu demek ? eğer alırsam 20mbps almayı düşünüyorum. sizce bu yeterlimi ?
100 metreye kadar etkilemez dostum uyumludur internet kafe bilgisayarcılarda bulabilirsin.birde kablo normalde salona kadardı. benim oda biraz uzakta olduğu için kabloyu uzattık. buda internet hızını etkiler mi ?
35 Mbps kullanıyorum. Saniyede 4 ila 5mb gibi bir indirme hızı sunuyor. Aslında download hızı kadar upload hızın da önemli. Oyunlardaki gecikmeyi yükleme de belirliyor. upload 5mbps limitinde bir paketle çok rahat edersin.
Ensaflar açık olur bilgisayarcılar olmazsa daşuan virüs sebebiye malumunuz internet cafeler kapalı. başka bulabileceğim yerler varmı ?
birde ekstra olarak eğer çevremde bulamazsam diye internetten modemi laptopa bağlayacak kabloyu söyleyebilir misiniz alableceğim bağlantıyı paylaşırsanız sevinirim.(gigabit ethernet portuna uyumlu)
bu bana uzatma kablosu gibi geldi ama bununla modemi direkt laptoba bağlayabilir miyim ? yani kablolu intenret kullanmak istiyorum laptobumda da. zaten modem laptobun yanında. yani 1 metre bile fazla aslındaEnsaflar açık olur bilgisayarcılar olmazsa da
https://urun.n11.com/kablolar/3-5-10-15-20-30-40-metre-cat6-ethernetinternet-kablosu-rj-P242277239?Uzunluk+Seçimi=10+Metre+Cat6+Mavi&gclid=Cj0KCQjw6_vzBRCIARIsAOs54z4Dq3_UdHqr9QDZASZ5hMWeLsZ0mHYm8Rrop_YLmljPZvi44OITN68aAij9EALw_wcB&gclsrc=aw.ds
burdan kaç metre lazımsa ona göre siparij edersiniz.