Göklerden gelen bir vergi vardır!Devlet yarısını vergi alır.
Gelen 3 ekip de kablolarda sorun olduğunu söylemişti. Sırf internet ve birkaç özel durumdan dolayı ilkbaharda ilk iş taşınmak olucak. Bu arada ağzı olan konuşur boşver böyle tipleri engelle geç can sıkmaktan başka bir işe yaramıyorlar sözde "yararlı" oluyorlar.Eğer kablolar iyi çalışıyorsa herhangi bir iç tesisat değişikliği yapılmadan VDSL sağlanır aslında.
Ayrıca "Çöp, Boş Konu" diyenler için söylüyorum.
Ayıptır söylemesi yaklaşık 1.5 saattir bu internet işleriyle uğraşıyorum bir yandan derse giriyorum yanıbaşımda tepside kahvaltı duruyor ama yapamıyorum. Açım.
Eğer cidden forum umrumda olmasaydı ben mesajları soruları umursamadan her işi yapardım.
Aynı mantıkla çöpçülerde çöp oluyor?Sana göre çöplük olan bir yerde yorum yapmakta çöplükten farkının olmadığını gösteriyor.
Profilinde paylaşabilirdin. "Aylarca" bu olayı takip eden kişiler oradan bakabilirdi.Aylarca bu olayları takip eden iyi insanlar anladı.
Lütfen burada boş tartışma yaratmayın.Aynı mantıkla çöpçülerde çöp oluyor?
Telekom reissssBu çocuğa bir şey mi verdiniz ? eskiden böyle değildi Allah Allah
Burada kullanılan çöp mecazi anlamdaki boş , saçma, yararsız ve zaman kaybı olarak düşünülen bir alem. Mecazı anlamadan duyar yapmakta ne bileyim.Aynı mantıkla çöpçülerde çöp oluyor?
42 rehber :O :O gel bizim evi üstüne yapalım. rehberleri bir şey karşılığında yapmazsın bir dahakine. burada kurallar herkes için aynı. kaç rehber yaptığın önemli değil.Alıntıyı görüntüle
Bunlar ne ?
Sen bana bunları açıkla önce. Rehberlerde 42 Tane konu var. Hepsi de kendime ait.
Buradaki veriler de Konu açtığım yerlerin sıralaması. Çöplükmüş.
Birsürü kişiye yardımcı oldum o kadar. Bilip bilmeden konuşuyorsun.
Medical Park'tan bi randevu alalım Cahiliye bölümünden.
bu forumunda derdi bu cyberpunkı olana karşılıklı aile paylaşımı yapacağım dedim olmayan kim varsa geldi muhalefet yaptı afedersin de sanane embesilLütfen burada boş tartışma yaratmayın.
Telekom reissss
Forum kurallarını okumuş birisi olarak.42 rehber :O :O gel bizim evi üstüne yapalım. rehberleri bir şey karşılığında yapmazsın bir dahakine. burada kurallar herkes için aynı. kaç rehber yaptığın önemli değil.