Neler Yeni

İnternetimden Nefret Ediyorum

Berat123

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
Berat

MrJosef

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
694
İsim
Yusuf Kağan İnan
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Toplama, Telefon Önerileri
Turkcell 150 lira 50 Download 20 Upload. Paketi kaldirmislar galiba.

Eray Yılmaz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
Eray Yılmaz
offfffffff nefret ediyorum nefreeeeeet
Mesaj otomatik birleştirildi:

parası var olmasa ağzımı açmam
benimde babamım parası var ama herşeyi babam almıyor ben burada bu tür konular açmıyorum yanlış bilmiyorsam 10 sınıfsın doğrumu? ben 6-7 sınıfatan beri babamdan zevkime para almadım da almıyorum okul zamanlarında paraya ihtiyacım olsa okulda aç gezip o parayla yada çalışıp kazandığım parayla ihtiyacımı alırdım sizde öyle yapın herşeyi babanızdan veya annenizden beklemeyin biz kimsenin annesini veya babasını tanımıyoruz o yüzden anne-baba konusunu açmanızı tavsiye etmem ayrıca oturduğunuz yerin altyapısındanda kaynaklanıyor para olsa ne olur olmasa ne olur alt yapı olmadıkdan sonra

Çınar Yaşar

80+ Gold
keşke bizimde geçicek bir sürü sağlayacımız olsa
1 yıl tahattütümüz var

TT ile 16 mb paket ile arada bi 1080p bile izleyebiliyorum.Düşük kalmış seninki.

Babana söyle taşının.
Çünkü bizim internette problem var ve yok diyorlar ara sıra PUBG Mobile'de 968ms oluyor

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Kanka seni çok iyi anlıyorum benim de 5 download 1 upload valla sinirden duvarı yumrukluyorum bazen.

Dahası  
Reaksiyon skoru
247
İsim
Akif AKTAŞ
16 mbs ttnet kullanıyoruz 90 TL veriyoz başka sağlayıcı yok burda 5mbs dowload 0.50 upload nefret ediyorum ya babama diyom değiştir ne gerek var sadece sen kullanıyon diyo gülüyo sinir ediyo bana bu kadar cimri adam olurmu ya parası var şeyi var bi internete para ödeyemiyo yemin ediyom sinirden ölücem ** yeter ya

sağlayıcı ara dersiniz arıyorum açmıyolar coronadan açınca diyorum bi şey yaptıkları yok hata raporu diyolar yalandan bişey gönderiyolar zaten interneti ilk aldımızda 10 mbs hız alıyoduk modem 24 mbs destekliyor hızı sınırlıyolardı açmıyolardı şimdi bu rezalet hız ne ya bide arıyolar 24mbs kadar destekliyo istermisiniz lan daha 16mbs alamıyoruz yeteeeeer yemin ediyom monitöre yumruğu koyucam paramparça edicem monitörüde PC ye fırlatıcam rahatlyıcam
Ben de o civarda alıyorum.Ancak yakın zamanda buraya fibernet geldi 100mbps ye uçarak geçiş yapacağız.

Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Atakan Yılmaz
16 mbs ttnet kullanıyoruz 90 TL veriyoz başka sağlayıcı yok burda 5mbs dowload 0.50 upload nefret ediyorum ya babama diyom değiştir ne gerek var sadece sen kullanıyon diyo gülüyo sinir ediyo bana bu kadar cimri adam olurmu ya parası var şeyi var bi internete para ödeyemiyo yemin ediyom sinirden ölücem ** yeter ya

sağlayıcı ara dersiniz arıyorum açmıyolar coronadan açınca diyorum bi şey yaptıkları yok hata raporu diyolar yalandan bişey gönderiyolar zaten interneti ilk aldımızda 10 mbs hız alıyoduk modem 24 mbs destekliyor hızı sınırlıyolardı açmıyolardı şimdi bu rezalet hız ne ya bide arıyolar 24mbs kadar destekliyo istermisiniz lan daha 16mbs alamıyoruz yeteeeeer yemin ediyom monitöre yumruğu koyucam paramparça edicem monitörüde PC ye fırlatıcam rahatlyıcam
Biz 8MBPS kullanıyoruz ve 8.5 download, 2 upload alıyorum :D sağlam altyapı olunca sıkıntı olmuyor.

asidavsan123

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
490
İsim
kamil önal
TT ile 16 mb paket ile arada bi 1080p bile izleyebiliyorum.Düşük kalmış seninki.

Babana söyle taşının.
İnternet paketini değiştirmeye üşenen adam internet için taşınır mı sence??

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,538
Üyeler
161,081
Son üye
tatlılimon
Top Bottom