Neler Yeni

Yardım İnternetimi Kim Hangi Hızlarda Kullanıyor

Safderun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Burak Keskin
Böyle bir program mevcut mu acaba? Bağlı olduğum modeme kimler bağlı görebiliyorum ama hangisinin hangi hızlarda kullandığını görebilir miyim acaba?

Squirtle48

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,921
İsim
Metehan Akyalı
modem arayüzünde kimlerin bağlandığını görüyorum zaten, bağlı olanların anlık olarak ne kadar kullandıklarını görmek istiyorum
Onu görebileceğin bir yer program falan var mıdır bilmiyorum ama, onun yerine guest hesaplara sınırlandırma atayabilirsin, şu kadar kullansın gibisinden.

Safderun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Burak Keskin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Onu görebileceğin bir yer program falan var mıdır bilmiyorum ama, onun yerine guest hesaplara sınırlandırma atayabilirsin, şu kadar kullansın gibisinden.
yok mesela arada ping giriyor ps4 güncelleme mi yapıyor yoksa telefon mu onu görmek için, veya başka birisinin telefonu mu onu öğrenmek için

Squirtle48

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,921
İsim
Metehan Akyalı
yok mesela arada ping giriyor ps4 güncelleme mi yapıyor yoksa telefon mu onu görmek için, veya başka birisinin telefonu mu onu öğrenmek için
Malesef o kadar detayını bende bilmiyorum ama, o sırada ağa bağlı olanları görebilirsiniz. Veri alışverişi yapanlarıda görme imkanınız vardı sanırım ama ne kadar kullandıklarını göremiyorsunuz diye biliyorum. Eğer bir program veya bilmediğim başka bir şey yok ise.

Safderun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Burak Keskin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Malesef o kadar detayını bende bilmiyorum ama, o sırada ağa bağlı olanları görebilirsiniz. Veri alışverişi yapanlarıda görme imkanınız vardı sanırım ama ne kadar kullandıklarını göremiyorsunuz diye biliyorum. Eğer bir program veya bilmediğim başka bir şey yok ise.
telefondan bir program vardı wifi killer diye, onu açtığımda man in the middle tekniği ile kimin ne kadar kullanıdığını görüyordum. bilgisayarda bu program benzeri vardır illa ama isim gerek

Squirtle48

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,921
İsim
Metehan Akyalı
telefondan bir program vardı wifi killer diye, onu açtığımda man in the middle tekniği ile kimin ne kadar kullanıdığını görüyordum. bilgisayarda bu program benzeri vardır illa ama isim gerek
Malesef o konuda bilgim yok. :(

Top Bottom