Hadicanmsnde
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 445
Ben çok memnunum açıkcası hiç sıkıntım olmadı şimdiye kadar Allah nazardan saklasınKablonet altyapısı varmış bizde fiyatlar nasıl ve mbpsler nasıl
Ben çok memnunum açıkcası hiç sıkıntım olmadı şimdiye kadar Allah nazardan saklasınKablonet altyapısı varmış bizde fiyatlar nasıl ve mbpsler nasıl
Sözleşmem bitiyor o yüzdenMemnunsanız neden Comnet'e geçeceksiniz ki anlamadım.
Ne zaman bitiyor acaba? Şu yüzden sordum. Comnet de zam yapacaktır. Eğer kablonet ile aradaki fiyat farkı az olursa kablonet'te kalın bence.Sözleşmem bitiyor o yüzden
şu gamepass 3 yıllığını 585 TL Ye getiriyorlardı hesap yapılmıstı forumda nays şimdi %20 CASHBACK getirdi XBOX alışverişlerine onunla birlikte tekrar bir hesap yapılsın kim yaptıysa nereye yazayım bilemedim ekstra konu açmak da istemedim yazan pek kişi olmaz görmezler de belki bilenlerGamepass ve Comnnet sadasd
1 aylık olarak da ödeyebilirsiniz isterseniz.comnete geçeceğim de usta peşin o kadar paraö yok ki. peşin sistem beni biraz üzdü.. uzun zamandır geçmek istiyordum ama aylık aylık öderim diye düşünmüştüm taksit taksit yani bu şekilde olduğunu bilmiyordum
486 tl ye falan geliyordu sanırımşu gamepass 3 yıllığını 585 TL Ye getiriyorlardı hesap yapılmıstı forumda nays şimdi %20 CASHBACK getirdi XBOX alışverişlerine onunla birlikte tekrar bir hesap yapılsın kim yaptıysa nereye yazayım bilemedim ekstra konu açmak da istemedim yazan pek kişi olmaz görmezler de belki bilenler
Bu ay sonu bitiyor 160TL aylık Televizyon paketi içinde 100 Mbps hız ile eski kullanıcı olduğum içinNe zaman bitiyor acaba? Şu yüzden sordum. Comnet de zam yapacaktır. Eğer kablonet ile aradaki fiyat farkı az olursa kablonet'te kalın bence.
Aradaki fiyat farkı ne oluyor? Size yeni sözleşme teklifi sundular mı? Sundularsa kaça kaç dediler?