Valla çok önyargı ile aldım bu interneti, herkes yok vodo çöp yok gidip duruyor falan diyordu ama aldığım tarihin üstünden 1 yıl geçti 1 kere bile vodo ile alakalı kopma yaşamadım bu 1 yılda sadece 1 kere otomatikmen gitti internet onda da altyapı çalışması varmış daha önceden sms ile bilgilendirilme yapılmış gayet memnunum.Güzelmiş hocam.
Vodafone internet hizmetini hiç denemedim ama telefon olarak hiç memnun kalmadım ben.Valla çok önyargı ile aldım bu interneti, herkes yok vodo çöp yok gidip duruyor falan diyordu ama aldığım tarihin üstünden 1 yıl geçti 1 kere bile vodo ile alakalı kopma yaşamadım bu 1 yılda sadece 1 kere otomatikmen gitti internet onda da altyapı çalışması varmış daha önceden sms ile bilgilendirilme yapılmış gayet memnunum.
Vodafone mobil hatları çok leş bir hat hocam mobil olarak ama internetini beğendim ilk geldiği gün 20 upload görünce ben de şaşırdım. Hiç de düşmedi hep bu şekilde, ve aldığım paket değerinin tamamını hatta 1 mbps fazlasını veriyor Fiber Max olan yerde bonkörler galiba.Vodafone internet hizmetini hiç denemedim ama telefon olarak hiç memnun kalmadım ben.
Sizin internetiniz baya iyiymiş uploadı falan