Neler Yeni

Yardım İnternetimiz çok kötü ama suçlu benim

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,770
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
mehmet gök
yine geldi yine azarladı bir yerlere giriyorsun ağır ağır şeylere giriyorsun diyip duruyor bana ben bıktım artık
speed teste gir internetini ölç bak de internrtimiz sıtandatların çok altında ondan böyle de

_FetvacI

80+
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Fetva

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Internet Service Provider. Yani İnternet Servis Sağlayıcı.
benim annem anlamayacak yine ağır ağır yerlere giriyon ondan diyecek ama
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet şimdide daha dün aldığım led şeriti annem direkt kapat artık elektrik gidiyor dedi sadece en fazla 4-5 saat açık kalıyor

Teekzie

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Emir Tutan
Arkadaşlar şimdi valorant oynuyordum annem çağırdı her zamanki gibi yine bağıra bağıra internet niye kötü napıyorsun yine diye azarlamaya başladı ben sıkıldım artık sinirden ağlayasım geliyor bir şey yapmıyorum ben sadece alt tarafı oyun giriyorum oyun indirmiyorum yada hülülü sitelere girmiyorum artık sinirden suçlu benim diye düşünüyorum ben çokmu internet tüketiyorum paranoyak olacağım artık lütfen yardım edin
Kardeşim modem arayüzüne girip (internetten arayüze girmeyi araştırabilirsin.) hangi cihazların internete bağlı olduğuna bak, alt komşu faciası olmasın. Modemi resetlemeyi, şifreyi değişmeyi deneyebilirsin. Oyunlar çok az internet kullanır, 1 saat valorant oynaman 300mb falan yiyor, yani sen yavaşlatmıyorsundur. Ayrıca speed test yapıp sonucu da söyler misin?

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,139
İsim
Umut Dağ
Millenicom aliniz.

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Kardeşim modem arayüzüne girip (internetten arayüze girmeyi araştırabilirsin.) hangi cihazların internete bağlı olduğuna bak, alt komşu faciası olmasın. Modemi resetlemeyi, şifreyi değişmeyi deneyebilirsin. Oyunlar çok az internet kullanır, 1 saat valorant oynaman 300mb falan yiyor, yani sen yavaşlatmıyorsundur. Ayrıca speed test yapıp sonucu da söyler misin?
Annem ha bire komşu ziyaret ettiğinde wifi vermeye çok müsait ne zaman gelse gel gel al interneti diyor şifreyi değiştirdik durum aynı

Millenicom aliniz.
Hadi bakalım bi deneyeyim şansımı. yine internet kötü diye azarlarsa bunu söylerim

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,139
İsim
Umut Dağ
Annem ha bire komşu ziyaret ettiğinde wifi vermeye çok müsait ne zaman gelse gel gel al interneti diyor şifreyi değiştirdik durum aynı

Hadi bakalım bi deneyeyim şansımı. yine internet kötü diye azarlarsa bunu söylerim
Hayırlııs.

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Çok garip bir ülkede yaşıyoruz. Ailelerimizi tercih edebilme hakkımız olmuyor ne yazık ki. Katlanmaktan başka çare yok gibi
Normal azar olsa anlarım ama annem çok takıntılı sanki bir adamı yaraladım öyle bağırıyor mesela cuma günü dersim vardı ama saatlerdir internet yoktu annem evde olsaydı vay halime iş ciddiye ulaşırdı modemi söktüm kablo değiştirdim hala çalışmadı sorun ISS deymiş serverlar teknik aksatlık olmuş ama annem inanmazdı beni suçlardı

Top Bottom