Neler Yeni

Yardım İnternetimiz çok kötü ama suçlu benim

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
allahtan bana az çok inanıyorlar ben teknoloji insanım bazen kardeşimin internetini modem arayüzünden falan kesiyom babamlar internet gidince bazen sen mi yaptın vs diyorlardı ama allahtan dediklerimin bi kaçını yaptılar.
Aynı durumun tersi benim başıma, bir şey konusunda bilgiliyim mesela ama babam atlayıp sen nerden biliyorsun onlardan daha mı iyi biliceksin diyip o şeyin daha kötüsünü yapıyor

TALHA MURAT

80+ Silver
allahtan bana az çok inanıyorlar ben teknoloji insanım bazen kardeşimin internetini modem arayüzünden falan kesiyom babamlar internet gidince bazen sen mi yaptın vs diyorlardı ama allahtan dediklerimin bi kaçını yaptılar.
o yaptıklarıda zarzor işte internetçiler geldi vs adamlar söylemese onlarıda yapmazdı zor işte.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aynı durumun tersi benim başıma, bir şey konusunda bilgiliyim mesela ama babam atlayıp sen nerden biliyorsun onlardan daha mı iyi biliceksin diyip o şeyin daha kötüsünü yapıyor
işte sıkıntı üsütne sıkıntı gitmiş kronik sorunlu ssd almış şimdi gelip sistemde kitlenme vs var diyor anakart bozuldu herhalde diyor babama ssd den dedim bana kızdı sen nerden biliyon bilmeden konuşma diye bi zaman kendisine bilgisayar alacakmış onu bana verecek adam ederim mis gibi bilgisayar idare eder gerçi benim 3 tane bilgisaayrım daha var ama işte 1 tanesi çöp 1 tanesi ssd alınması lazım biri süper yeni zaten böyle yardımcı olayım diyince sen nerden biliyorsun diyorlar bozarsın vs ama ben bu güne kadar hiçbir bilgisayarı bozmadım ahh ahh.....

-CrawL

80+ Gold
Arkadaşlar şimdi valorant oynuyordum annem çağırdı her zamanki gibi yine bağıra bağıra internet niye kötü napıyorsun yine diye azarlamaya başladı ben sıkıldım artık sinirden ağlayasım geliyor bir şey yapmıyorum ben sadece alt tarafı oyun giriyorum oyun indirmiyorum yada hülülü sitelere girmiyorum artık sinirden suçlu benim diye düşünüyorum ben çokmu internet tüketiyorum paranoyak olacağım artık lütfen yardım edin
benim abimde öyle. Bişey indirince kıyameti koparıyor. Telefondan pcyi kontrol ediyor indiriyormuyum diye. Ama takmıyorum. Sende takma

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
o yaptıklarıda zarzor işte internetçiler geldi vs adamlar söylemese onlarıda yapmazdı zor işte.

işte sıkıntı üsütne sıkıntı gitmiş kronik sorunlu ssd almış şimdi gelip sistemde kitlenme vs var diyor anakart bozuldu herhalde diyor babama ssd den dedim bana kızdı sen nerden biliyon bilmeden konuşma diye bi zaman kendisine bilgisayar alacakmış onu bana verecek adam ederim mis gibi bilgisayar idare eder gerçi benim 3 tane bilgisaayrım daha var ama işte 1 tanesi çöp 1 tanesi ssd alınması lazım biri süper yeni zaten böyle yardımcı olayım diyince sen nerden biliyorsun diyorlar bozarsın vs ama ben bu güne kadar hiçbir bilgisayarı bozmadım ahh ahh.....
Minecraft indir virüssüz 2013

benim abimde öyle. Bişey indirince kıyameti koparıyor. Telefondan pcyi kontrol ediyor indiriyormuyum diye. Ama takmıyorum. Sende takma
Ya istesem takmazdım ama bu internet yüzünden 1 dersimi kaçırdım dünde valo oynadım A ya gidiyorum bi anda B ye atıyor beni

TALHA MURAT

80+ Silver
Minecraft indir virüssüz 2013

Ya istesem takmazdım ama bu internet yüzünden 1 dersimi kaçırdım dünde valo oynadım A ya gidiyorum bi anda B ye atıyor beni
modem arayüzünden dsl bölümünü atsana merak ettim hattında mı sorun var diye.

ayrıca dns değiştir önerimde olsun bu poyraz denen marka sahte b*k gibi dnsleri vardır ondandır.

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
modem arayüzünden dsl bölümünü atsana merak ettim hattında mı sorun var diye.

ayrıca dns değiştir önerimde olsun bu poyraz denen marka sahte b*k gibi dnsleri vardır ondandır.
1614667515265.png

Nereye girmem gerek

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1

TALHA MURAT

80+ Silver
ip adres falan var atamam birçok şeyi bilmiyorum şimdi ağı biri birşeyler yapar
kimse ipden bişi yapamaz max adresini öğrenir.

orada dsl yazan bir bölüm varmı bak . eğer yoksa ara tek tek girerek .

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
kimse ipden bişi yapamaz max adresini öğrenir.

orada dsl yazan bir bölüm varmı bak . eğer yoksa ara tek tek girerek .
Herşeye teker teker baktım dsl diye biryer yok

Bay Kunduz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,301
İsim
Berke
1614668395585.png

Böyle bir yer olmalı bak ip adresi falan yok yani korkmana gerek yok.

Herşeye teker teker baktım dsl diye biryer yok
Bende WAN menüsünde DSL diye bir kısım var orada.

Top Bottom