Neler Yeni

Yardım İnternetimiz çok kötü ama suçlu benim

Satashke

80+ Bronze
Normal azar olsa anlarım ama annem çok takıntılı sanki bir adamı yaraladım öyle bağırıyor mesela cuma günü dersim vardı ama saatlerdir internet yoktu annem evde olsaydı vay halime iş ciddiye ulaşırdı modemi söktüm kablo değiştirdim hala çalışmadı sorun ISS deymiş serverlar teknik aksatlık olmuş ama annem inanmazdı beni suçlardı
Umarım ilerde daha da sorun yaşamazsın dostum. Ben de küçükken benzer durumlardaydım bana da daha farklı konularda durduk yere sataşılıyordu ve azarlanıyordum. Şimdi ailemle görüşmüyorum kardeşlerim hariç. Hayatın ne getireceği belli olmuyor. Sabretmeyi dene

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Umarım ilerde daha da sorun yaşamazsın dostum. Ben de küçükken benzer durumlardaydım bana da daha farklı konularda durduk yere sataşılıyordu ve azarlanıyordum. Şimdi ailemle görüşmüyorum kardeşlerim hariç. Hayatın ne getireceği belli olmuyor. Sabretmeyi dene
Umarım beni anlarlar

Berkişte

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Berk
Bende abim video izlerken tiktok felan oyun çok fazla donuyor 14 mbps de bile yani suç sende değil internet servis sağlayıcında ve düşük hız

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Babamla konuştum red etti yok orada teknik sorun varmışta server yenileme varmışta 1 DERSI KAÇIRDIM ONUN HESABI YINE BANA SORULUYOR AMA ? bu zamanda 100 tl nin aşşağısı internet yok diyor var diyorum ya bi git kapat diyor nasıl ikna edicem şunu

talhaben

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
talha
Knk babanı ikna edemiyosan annenin babana baskı yapmasını sağla anne interneti değiştirirsek internet düzelcek sıkıntı bizim modemde babamda değiştirmek istemiyormuş bana değil babama kız o interneti değiştirirse herkes mutlu boşuna sinirlenme bana de

TALHA MURAT

80+ Silver
Babamla konuştum red etti yok orada teknik sorun varmışta server yenileme varmışta 1 DERSI KAÇIRDIM ONUN HESABI YINE BANA SORULUYOR AMA ? bu zamanda 100 TL nin aşşağısı internet yok diyor var diyorum ya bi git kapat diyor nasıl ikna edicem şunu
kablonet mi kullanıyorsun kardşeim ?

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,102
İsim
Zeki Müren
Knk İnternet hızınızı yükseltin veya yeni internet alın
Hocam sorunun aynısı bende de var babam her akşam 7 9 arası maç izliyor o sürelerde internete girmemize izin vermiyor neden sağlayıcınız modemi leş olduğu için ve modemi değiştirmedikleri için suç benim hiç bir şey yapamiyom 2 saatte kitap da okuyamiyom çok ses oluyor ben de artık yurda gitmeye kara verdim zaten evdekilere kafam da uyuşmuyor sürekli karşıt görüş içerisindeyiz yok neymiş yalnızlık zormuş birisi benden önce doğdu diye ona saygı duycakmsim hehe

TALHA MURAT

80+ Silver
Poyraz WİFİ
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sorun o işte babam red ediyor
payraz en mi :D hep çakma yerlerden almışsınız siz değiştirmeniz lazım babana bu tahütsüz internet varmış millenicom diye onu deneyelim eğer sıkıntı olursa geri alalım de.

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
payraz en mi :D hep çakma yerlerden almışsınız siz değiştirmeniz lazım babana bu tahütsüz internet varmış millenicom diye onu deneyelim eğer sıkıntı olursa geri alalım de.
Keşke kabul etse.. 100 tl den aşşağı internet yok diyor var diyorum ya kapat telefonu diyor bana 4 yıldır poyraz wifi kullanıyoruz ve 4 yıl haram olsun

TALHA MURAT

80+ Silver
Hocam sorunun aynısı bende de var babam her akşam 7 9 arası maç izliyor o sürelerde internete girmemize izin vermiyor neden sağlayıcınız modemi leş olduğu için ve modemi değiştirmedikleri için suç benim hiç bir şey yapamiyom 2 saatte kitap da okuyamiyom çok ses oluyor ben de artık yurda gitmeye kara verdim zaten evdekilere kafam da uyuşmuyor sürekli karşıt görüş içerisindeyiz yok neymiş yalnızlık zormuş birisi benden önce doğdu diye ona saygı duycakmsim hehe

Keşke kabul etse.. 100 TL den aşşağı internet yok diyor var diyorum ya kapat telefonu diyor bana 4 yıldır poyraz wifi kullanıyoruz ve 4 yıl haram olsun
şöyle yap internetten açıp gösterdin mi ? bak ara ozaman işte sizin hizmetiniz ne kadar hıza ne kadar fiyat diye babanın yanına git tekrarlarmısınız de anlatsın kapa.

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
şöyle yap internetten açıp gösterdin mi ? bak ara ozaman işte sizin hizmetiniz ne kadar hıza ne kadar fiyat diye babanın yanına git tekrarlarmısınız de anlatsın kapa.
Aklıma fikir geldi eğer annemle konuşsam oda durmadan babama şikayet etse interneti kesin vaz geçer bi düşünür

TALHA MURAT

80+ Silver
Keşke kabul etse.. 100 TL den aşşağı internet yok diyor var diyorum ya kapat telefonu diyor bana 4 yıldır poyraz wifi kullanıyoruz ve 4 yıl haram olsun
allahtan bana az çok inanıyorlar ben teknoloji insanım bazen kardeşimin internetini modem arayüzünden falan kesiyom babamlar internet gidince bazen sen mi yaptın vs diyorlardı ama allahtan dediklerimin bi kaçını yaptılar.

Top Bottom