Einstein
80+ Platinum
Dahası
modem kurulum kısmını atar mısın?Knk yaptım her şeyi ama internet ışığı yanmıyor ve İnternet yok
modem kurulum kısmını atar mısın?Knk yaptım her şeyi ama internet ışığı yanmıyor ve İnternet yok
Neresinimodem kurulum kısmını atar mısın?
modem kurulum kısmını atar mısın?
atm kısmını ptm yap vlan id etkinleştir vlan id ksmına 35 yaz ppp ayarları kısmındaki kullanıcı adı kısmına internet servis sağlayıcından aldığın kullanıcı adı şifreyi gir kaydet bakalım takıldığın yer olursa söyleyebilirsin.Neresini
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu sefer id gözüküyor ama vci vpi 0atm kısmını ptm yap vlan id etkinleştir vlan id ksmına 35 yaz ppp ayarları kısmındaki kullanıcı adı kısmına internet servis sağlayıcından aldığın kullanıcı adı şifreyi gir kaydet bakalım takıldığın yer olursa söyleyebilirsin.
düzenle kısmına tıkla tekrar kurulum kısmını at bakayım.Bu sefer id gözüküyor ama vci vpi 0
Hocam şifreyi yanlış girmişim 2 gündürdüzenle kısmına tıkla tekrar kurulum kısmını at bakayım.
ilk yaptığın kurulum ayarları da doğru değil şifreyi doğru girdiğinde sorun çözülmüş.Hocam şifreyi yanlış girmişim 2 gündür
Evet sonradan hepsini doğru yaptımilk yaptığın kurulum ayarları da doğru değil şifreyi doğru girdiğinde sorun çözülmüş.
bir kopuyor ve epicte indirme hızı 15 saattir açık 10gb indirdiyukarıda belirttim hocam türk telekom müşteri hizmetlerini arayabilirsin veya sms atmak için 6606'ya SIFRE boşluk hizmet numaranı yaz ya da türk telekom online işlemlerde yazıyorsa oradan bakabilirsin.