Neler Yeni

İnternet altyapısı çok eski olan sokak

j4ckr0zs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Ali Çukurova
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar
Merhaba, oturduğum sokak internetin yıllar yıllar önce ilk geçtiği sokaklardan birisi, daha sonra hiç altyapı çalışması güçlendirmesi vb yapılmadı. Çok uzun süredir 20 mbps ve yavaş internet kullanıyorum. Bunun var mıdır bir çaresi ? Muhtar çalışma yapar mı ? Ne yapmak ne etmek lazım ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ek not: Hemen 1 2 alt sokakta 60 70 mbps internet bulunmakta buraya getirilemez mi bir şekilde ? Çok talep mi olması lazım
Dostum öncelikle selam. Binada oturuyorsan Kablonet kutusu varsa kablonete geçmeni öneririm. Aynı dertten muzdariptim. Müşteri hizmetleri ile görüştüm. Binadaki 10 daireden 8 inden izin alarak her kata kablo çektirdim ve bağlattım. 100 mbit alıyorum. Sokakta maalesef fiber yok (İzmirin göbeği Karabağlar...) Sana tavsiyem bir düşün derim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Yusuf Arda Karatay
Dostum öncelikle selam. Binada oturuyorsan Kablonet kutusu varsa kablonete geçmeni öneririm. Aynı dertten muzdariptim. Müşteri hizmetleri ile görüştüm. Binadaki 10 daireden 8 inden izin alarak her kata kablo çektirdim ve bağlattım. 100 mbit alıyorum. Sokakta maalesef fiber yok (İzmirin göbeği Karabağlar...) Sana tavsiyem bir düşün derim.
Selamlar hocam. Aile apartmanında oturuyoruz 4 haneyiz 2 modem kullanıyoruz 4 hanede internetten memnun değil yetmiyor . Kablonet altyapı sorugulattığım zaman dsl altyapı var kablonet altyapı yok diyor sanırım yine yüksek hızları göremeyeceğim dimi?

j4ckr0zs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Ali Çukurova
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar
Selamlar hocam. Aile apartmanında oturuyoruz 4 haneyiz 2 modem kullanıyoruz 4 hanede internetten memnun değil yetmiyor . Kablonet altyapı sorugulattığım zaman dsl altyapı var kablonet altyapı yok diyor sanırım yine yüksek hızları göremeyeceğim dimi?
Binada Turksat kutusu yoksa maalesef...

Ülkede starlink olmadıkça şu tekelleşme bitmedikçe biz 16 32 mbitlere mahkumuz hocam. Yıllarca 8 mbitte sürünen ben sizi çok iyi anlıyorum.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Yusuf Arda Karatay
Binada Turksat kutusu yoksa maalesef...

Ülkede starlink olmadıkça şu tekelleşme bitmedikçe biz 16 32 mbitlere mahkumuz hocam. Yıllarca 8 mbitte sürünen ben sizi çok iyi anlıyorum.
doğrudur hocam çok kötü valla sağolasın

Top Bottom