wthr 80+ Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 237 Dahası Reaksiyon skoru 86 İsim Davud Efe Dal 29 Haziran 2021 #1 Telefon PC TV hiçbirinde yok bağlanıyor ama internet erişimi yok PC kablolu bağlı ama hala aynı sorun gideri denedim modeme reset attım herşeyi denedim olmuyor yardım edin lütfen
Telefon PC TV hiçbirinde yok bağlanıyor ama internet erişimi yok PC kablolu bağlı ama hala aynı sorun gideri denedim modeme reset attım herşeyi denedim olmuyor yardım edin lütfen
Liberal Kenobi 80+ Bronze Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 1,777 29 Haziran 2021 #2 hocam konunun başlığı şiir satırı gibi
wthr 80+ Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 237 Dahası Reaksiyon skoru 86 İsim Davud Efe Dal 29 Haziran 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 SanalDonanım yazmış: hocam konunun başlığı şiir satırı gibi Devamı için tıklayın... Hocam telefondayin mobil veriden bağlaniyorum oto düzletcem die yanlış yazmış hatası olacak
SanalDonanım yazmış: hocam konunun başlığı şiir satırı gibi Devamı için tıklayın... Hocam telefondayin mobil veriden bağlaniyorum oto düzletcem die yanlış yazmış hatası olacak
Glitchy 80+ Silver Katılım 18 Nisan 2021 Mesajlar 3,842 Dahası Reaksiyon skoru 2,710 Konum Ev İsim Enes Dağhan İlgilendiği Kategoriler Modelleme Animasyon Oyunlar 29 Haziran 2021 #4 İnternette sarı ünlem hatadır tüm cihazlardabu başlığı görünce şu geldi aklıma : internette sarı ünlem hatadır tüm cihazlarda ! Korkma, boşa uğraşma bu vatana !
İnternette sarı ünlem hatadır tüm cihazlardabu başlığı görünce şu geldi aklıma : internette sarı ünlem hatadır tüm cihazlarda ! Korkma, boşa uğraşma bu vatana !
leroxy 80+ Platinum Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 13,336 En İyi Cevap 24 Dahası Reaksiyon skoru 17,920 İsim Alp İlgilendiği Kategoriler İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games 29 Haziran 2021 #5 Modemin IP ayarlarında bir sorun olabilir. Onu kontrol edin.
wthr 80+ Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 237 Dahası Reaksiyon skoru 86 İsim Davud Efe Dal 29 Haziran 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #6 alpolojix / Leroxy yazmış: Modemin IP ayarlarında bir sorun olabilir. Onu kontrol edin. Devamı için tıklayın... Neredn kontrol edebilirim hocam protok sürüm 4 e ip adresini cmd den ipconfig yazdım ordakileri yazdım
alpolojix / Leroxy yazmış: Modemin IP ayarlarında bir sorun olabilir. Onu kontrol edin. Devamı için tıklayın... Neredn kontrol edebilirim hocam protok sürüm 4 e ip adresini cmd den ipconfig yazdım ordakileri yazdım
leroxy 80+ Platinum Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 13,336 En İyi Cevap 24 Dahası Reaksiyon skoru 17,920 İsim Alp İlgilendiği Kategoriler İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games 29 Haziran 2021 #7 wthr yazmış: Neredn kontrol edebilirim hocam protok sürüm 4 e ip adresini cmd den ipconfig yazdım ordakileri yazdım Devamı için tıklayın... Onları otomatik yapın hocam. Benim bahsettiğim, modem arayüzünden yapılan DHCP ayarları ve Ev Ağı IP ayarları.
wthr yazmış: Neredn kontrol edebilirim hocam protok sürüm 4 e ip adresini cmd den ipconfig yazdım ordakileri yazdım Devamı için tıklayın... Onları otomatik yapın hocam. Benim bahsettiğim, modem arayüzünden yapılan DHCP ayarları ve Ev Ağı IP ayarları.