Neler Yeni

internetten adam akıllı para kazanma tavsiyesi lazım

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,857
İsim
Akın Taşkan
Hocam merhaba, internet üzerinden yeni keşfettiğim bir para kazanma yöntemi var. Bu yöntem de şu şekilde işliyor; EarnApp adında bir şirket senin uploadını kullanıyor ve sana kullandığı upload başına belirli bir miktar para veriyor(1 GB = 0.50 cent - 10 GB = 5 Dolar - 20 GB = 10 Dolar). Bu sistemi bilgisayarının arkaplanında açık tuttuğun sürece sana para kazandıracaktır, hem yatırım yapmadan hem de baş ağrısı çekmeden ek gelir elde edebilirsin ve bu para ile yatırım yapabilirsin. 5 Dolar ortalama 2 gün veya 3 gün gibi bir sürede toplanıyor. Referans linkimi buraya bırakıyorum buradan kayıt olup sisteme giriş sağlayabilirsin, detaylı olarak incelemek istersen de YouTube'da videoları var oradan bakabilirsin. Şimdiden bol kazançlar ve bol şans diliyorum, umarım yardımcı olabilmişimdir.

referanslı link:
https://earnapp.com/i/vpzribk (Referans ile girerek %10 bonus kazanabilirsin, aksi takdirde %10 bonus kazanamıyorsun)

referanssız link:
earnapp.com
Ama upload'ın içinden geçiyor

İsimsizKaplan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,103
İsim
Burak Taha Koca
Hocam merhaba, internet üzerinden yeni keşfettiğim bir para kazanma yöntemi var. Bu yöntem de şu şekilde işliyor; EarnApp adında bir şirket senin uploadını kullanıyor ve sana kullandığı upload başına belirli bir miktar para veriyor(1 GB = 0.50 cent - 10 GB = 5 Dolar - 20 GB = 10 Dolar). Bu sistemi bilgisayarının arkaplanında açık tuttuğun sürece sana para kazandıracaktır, hem yatırım yapmadan hem de baş ağrısı çekmeden ek gelir elde edebilirsin ve bu para ile yatırım yapabilirsin. 5 Dolar ortalama 2 gün veya 3 gün gibi bir sürede toplanıyor. Referans linkimi buraya bırakıyorum buradan kayıt olup sisteme giriş sağlayabilirsin, detaylı olarak incelemek istersen de YouTube'da videoları var oradan bakabilirsin. Şimdiden bol kazançlar ve bol şans diliyorum, umarım yardımcı olabilmişimdir.

referanslı link:
https://earnapp.com/i/vpzribk (Referans ile girerek %10 bonus kazanabilirsin, aksi takdirde %10 bonus kazanamıyorsun)

referanssız link:
earnapp.com
ödeme Paypal ama hocam Paypal türkiyede yasak değilmi ?

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,559
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,559
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,559
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,575
İsim
Mert Metshi
Oyy hocam tam da mining kartı ya iyi kar etmişsindir :D
22 şubatta 6 bine sattım 25 şubatta 3060 çıkıyordu onu bekledim gece ben uyurken amazon.uk 4500 liraya satmış sonra daha denk gelmedi bende idarelik 1050 aldım sonra para nereye gitti bilmiyom harcandı 1050 ile kaldım keşke satmasaydım

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,559
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
22 şubatta 6 bine sattım 25 şubatta 3060 çıkıyordu onu bekledim gece ben uyurken amazon.uk 4500 liraya satmış sonra daha denk gelmedi bende idarelik 1050 aldım sonra para nereye gitti bilmiyom harcandı 1050 ile kaldım keşke satmasaydım
Ulan be şansa bak :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,350
Üyeler
163,477
Son üye
ogiixd
Top Bottom