siz bilirsiniz genellikle herkes herşeyi alıyor fakat ben söz konusu konfor ,rahatlık olan şeyleri kendim giyip deneyerek almayı tercih ediyorum.(örn:ayakkabı)Elbise satın almak istiyorum eşofman altı sizce Alınır mı?
en kötü iade edersinSatıcıya sordum s al dedi
Alınır. Satıcı puanına ve yorumlara dikkat edin.Elbise satın almak istiyorum eşofman altı sizce Alınır mı?
Soru aşırı genel bir soruen kötü iade edersin
Trendyol 9puan üstü satıcı bi kere denemek amaçlı giysem begenmesem iade etmeye calissam alirmiSoru aşırı genel bir soru
Gidip insta sayfalarından falan alıyorsan veya düşük puanlı garip bir yerden sıkıntı çıkablilr
https://m.trendyol.com/madmext/erke...oduct_Answered&adjust_tracker_limit=999999999 buSoru aşırı genel bir soru
Gidip insta sayfalarından falan alıyorsan veya düşük puanlı garip bir yerden sıkıntı çıkablilr
Satıcıya sorman Lazım satıcıdan satıcıya değişir biri virüs var der almaz falanTrendyol 9puan üstü satıcı bi kere denemek amaçlı giysem begenmesem iade etmeye calissam alirmi
Artık her şey internet. Bazı ülkelerde mağazalarda insan bile yok herkes internetten alıyor diye. Satıcı güvenilir ise sorun olmaz.Elbise satın almak istiyorum eşofman altı sizce Alınır mı?
Ben her ihtiyacımı internetten alıyorum. Güvenilir satış sitelerine gir. Satıcının puanına bak, ürünün yorumlarına bak al.Elbise satın almak istiyorum eşofman altı sizce Alınır mı?