Neler Yeni

İnternetten dosya indirme hakkında

Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
sadobrondo
İnternetten bir şey indiriyorum fakat /C veya /D diskine kurmayı seçemiyorum ve yaklaşık 100 GB'lik bir dosya indireceğim ve c diskimde yeterli alan yok. Bunu D diskine indirme ayarını sanırım bir programla yapabileceğim ya da başka bir yolu varsa çözüm önerilerinizi bekliyorum.

ÖZET: Oyun indirirken istediğim diski indirme işlemi başlamadan seçebileceğim ayar veyahut program

Squex

80+ Silver
tarayıcında indirilenlerde indirme yolu gibi bir şey olması lazım oradan değiştir

stizzy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
stizzy
İnternetten bir şey indiriyorum fakat /C veya /D diskine kurmayı seçemiyorum ve yaklaşık 100 GB'lik bir dosya indireceğim ve c diskimde yeterli alan yok. Bunu D diskine indirme ayarını sanırım bir programla yapabileceğim ya da başka bir yolu varsa çözüm önerilerinizi bekliyorum.

ÖZET: Oyun indirirken istediğim diski indirme işlemi başlamadan seçebileceğim ayar veyahut program
chromenin ayarlarında nereye indireceğini seçebildiğiniz birşry vardı galiba

Squex

80+ Silver
pardon nereden indiriyorsun

Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
sadobrondo
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
chromenin ayarlarında nereye indireceğini seçebildiğiniz birşry vardı galiba
her seferinde oradan ayar değişmek istemiyorum bazen 50 mmb lik dosyalar da indiriyorum onları d diskinde görmek istemiyorum örneğin
Mesaj otomatik birleştirildi:

tarayıcında indirilenlerde indirme yolu gibi bir şey olması lazım oradan değiştir
bu indirilenler sekmesi c diskinin içinde değil mi

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45

Tarayıcı ayarlarından ayarlayabilirsin. Her seferinde nereye indireceğimi sor veya benzeri bir seçenek olmalı onu seçin.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,039,448