Neler Yeni

Çözüldü✓ İnternetten klavye aldım

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Mithat Can Koşar
TRENDYOLDAN KLAVYE ALDIM 3 AY SONRA A VE D DE SORUNLAR YAPTI ŞİMDİ NE YAPMAM LAZIM? 2 YIL GARANTİSİ VAR!

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,318
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik Bilgisayar Sistemleri Sıcak Fırsatlar
Garantiye yollayacaksınız sizin 3 seçim hakkınız var iade değişim onarım hangisini istiyorsanız gönderirken belirtin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Garantiye yollayacaksınız sizin 3 seçim hakkınız var iade değişim onarım hangisini istiyorsanız gönderirken belirtin
Bu dediğim ilk 6 ay için geçerli

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Garantiye göndericeksiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Alper Kubilay
birader bu nasıl başlık allah aşkına ya trendyol dan hangi satıdan aldın, klavyenin modeli ne, 3 ay sonra sonra durduk yere mi basmamaya başladı.

sanki bana tolkien ana konuyu veriyor boşlukları hayal gücümüz ile dolduralım. ya amazon gibi saçmalarsak.

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Mithat Can Koşar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
KLAVYE Gamepower Ogre Rgb Mavi Swıtch Mekanık Gamıng 4 AY OLDU DURDUK YERE A VE D BASMAMAYA BAŞLADI TAKILIYOR GARANTİYE NASIL GÖNDEREBİLİRİM DAHA ÖNCE HİÇ GARANTİYE GÖNDERRMEDİM İNTERNETTEN ALDIĞIM BİR ÜRRÜNÜ

MSI aşığıyimm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,105
İsim
Ali Batmaz
Caps tuşu ile ne alıp veremediğiniz var acaba

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,746
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
KLAVYE Gamepower Ogre Rgb Mavi Swıtch Mekanık Gamıng 4 AY OLDU DURDUK YERE A VE D BASMAMAYA BAŞLADI TAKILIYOR GARANTİYE NASIL GÖNDEREBİLİRİM DAHA ÖNCE HİÇ GARANTİYE GÖNDERRMEDİM İNTERNETTEN ALDIĞIM BİR ÜRRÜNÜ
Gamepowerlarda bu problem maalesef var. Garantisine göndereceksin kim olduğuna da kutudan bak. Onların bi kargo kodu vardır onunla ücretsiz yollarsın. İçerisine problemini, faturasını, adını soyadını numaranı adresini vs yaz koy

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Mithat Can Koşar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Değerli bilgileriniz için teşekkür ederim yarın kargoya vereceğim

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,237
İsim
Oğuz Oğuz

Aliyılmaz

80+ Bronze
iade etmelerini iste bidahada gamepower klavyelere bulaşma dostum
Not: garantide tamir edilsede bikaç ay sonra gene aynı problem oluyor genellikle bende gamepower warlock vardı 5. ayda tutukluk yapmaya başladı garantiye yolladım 2 hafta sonra gene aynı problem bidaha yolladım 2 ay sonra gene aynı sorun bıktım artık salonda duruyor öyle

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Mithat Can Koşar
Not: garantide tamir edilsede bikaç ay sonra gene aynı problem oluyor genellikle bende gamepower warlock vardı 5. ayda tutukluk yapmaya başladı garantiye yolladım 2 hafta sonra gene aynı problem bidaha yolladım 2 ay sonra gene aynı sorun bıktım artık salonda duruyor öyle
teşekkür ederim elimden çıkarmaya çalışacağm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,207
Üyeler
164,268
Son üye
teksefer
Top Bottom