C cemtastan2301 80+ Gold Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 6,074 10 Mayıs 2021 #14 Kapiciveyselefendi yazmış: Eyvallah hocam bende gönül rahatlığıyla sipariş edebilirim Devamı için tıklayın... Hayırlı olsun şimdiden.
Kapiciveyselefendi yazmış: Eyvallah hocam bende gönül rahatlığıyla sipariş edebilirim Devamı için tıklayın... Hayırlı olsun şimdiden.
K Kapiciveyselefendi 80+ Bronze Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 540 Dahası Reaksiyon skoru 234 İsim Yunus emre yapar 10 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #15 Emir41 yazmış: Sağlam şekilde paketliyorlar zaten. Ben 3 monitör aldım sorunlu çıktılar diye iade ettim sendede sıkıntı olursa iade edersin ama kırılcağını sanmıyorum. Devamı için tıklayın... Eyvallah hocam tamamdır Mesaj otomatik birleştirildi: 10 Mayıs 2021 T cemtastan2301 yazmış: Hayırlı olsun şimdiden. Devamı için tıklayın... Teşekkürler hocam
Emir41 yazmış: Sağlam şekilde paketliyorlar zaten. Ben 3 monitör aldım sorunlu çıktılar diye iade ettim sendede sıkıntı olursa iade edersin ama kırılcağını sanmıyorum. Devamı için tıklayın... Eyvallah hocam tamamdır Mesaj otomatik birleştirildi: 10 Mayıs 2021 T cemtastan2301 yazmış: Hayırlı olsun şimdiden. Devamı için tıklayın... Teşekkürler hocam