LogiMess
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
arkadaşlar anlımın terinle ya da değil nasıl para kazanabilrim önerebilirmisniz fikirlerinizi bekiyorum
öyle işler nasıl oluyor tam bilmiyorum2 oranlik garantili kupon cikariyorsun 1000 at 2000 TL miss
haram bro iddaaöyle işler nasıl oluyor tam bilmiyorum
oyun hesabı kasıp satabilirsinarkadaşlar anlımın terinle ya da değil nasıl para kazanabilrim önerebilirmisniz fikirlerinizi bekiyorum
hesap satışını hiç ama hiç tavsiye etmiyorum hele ki türklere satış yapacaksan hiç yapma sıkıntı çıkarıyorlar ay şöyle ay çalındı ay hesabı beğenmedim ay boyle oldu ben oyun hesabı satışı yaptım 1 yıl bunlarla karşılaitım kimseye tavisye etmiyorum bir sıkıntı çıkınca sana suç atıyorlar gidiyorlar seni sikayet ediyorlar başını ağrıtan bir iş ama fena para kazanmadım 4k tl karım oldu ama uğraşmaya değmedi.Site kurup orasıyla ilgilenebilirsin, logo tasarım yaparak satabilirsin, hesap satışı yapabilirsin.
Hocam freelancer olarak fiverr da çalışıyorum ama hiç satış yok bionluk 20 tl sizce vermeli miyim ?oyun hesabı kasıp satabilirsin
freelancer iş yapabilirsin
elinde ufak bi para varsa 2.el alım satım yapabilirsin
bi dene knk istersenHocam freelancer olarak fiverr da çalışıyorum ama hiç satış yok bionluk 20 TL sizce vermeli miyim ?
site önerirmisin freelancer olarak çalışabileceğim elim tasarım işlerine yatkın bayağıbi dene knk istersen
yaptığn çalışmaların örneğini buradan veya özelden bana iletebilirmisin? (fiyatyla)site önerirmisin freelancer olarak çalışabileceğim elim tasarım işlerine yatkın bayağı
fiver olabilirsite önerirmisin freelancer olarak çalışabileceğim elim tasarım işlerine yatkın bayağı
akşama doğru ileteceğim şu anda dersim varyaptığn çalışmaların örneğini buradan veya özelden bana iletebilirmisin? (fiyatyla)