İnternetten para kazanmak.

kedimiav

80+
Reaksiyon skoru
9
İnternetten nasıl para kazanabilirim? Edit falan yapabiliyorum tasarımda öğrenebileceğimi düşünüyorum gerekirse bunu nasıl paraya dökebilirim?(Şimdilik para lazım normalde eğlencesine yapıyorum.) Edit işlerinde bu zamana kadar anime editleri vs yaptım iyi bir şekilde bunu paraya dökebileceğim bir şey var mı? Pf satmaktan bahsetmiyorum video düzenleme olur vs.

İnternetten nasıl para kazanabilirim? Edit falan yapabiliyorum tasarımda öğrenebileceğimi düşünüyorum gerekirse bunu nasıl paraya dökebilirim?(Şimdilik para lazım normalde eğlencesine yapıyorum.) Edit işlerinde bu zamana kadar anime editleri vs yaptım iyi bir şekilde bunu paraya dökebileceğim bir şey var mı? Pf satmaktan bahsetmiyorum video düzenleme olur vs.
Çok anormal derecede iyi degilsen bu işte de ekmek kalmadı bence. Artık sektör farklı tarzda editörler arıyor.

Daha ben kazanamadım :D🤣

fivem serverlarına girmeye çalış.

Hocam Öyle Pek bilindik yöntem yok Hacker olmanızı öneririm cc filan :D

Hocam Öyle Pek bilindik yöntem yok Hacker olmanızı öneririm cc filan :D
1713881415805.png

Bi bilsen ne çocukluğu ama :D neyse cidden böyle bir ortamda boş muhabbet ediyosun ya yorum yok. Beni engelle en kısa şekilde ,mesajına bakcam diye harcadığım enerjiye yazık.
Ergenliğine veriyorum. Şu kullanıcı adından vs belli zaten. Ama senin gibilerle laf dalaşına girersem küçülürüm o yüzden İnsanlarla uğraşmayı sevmiyorum

Son düzenleme:
Ergenliğine veriyorum. Şu kullanıcı adından vs belli zaten. Ama senin gibilerle laf dalaşına girersem küçülürüm o yüzden İnsanlarla uğraşmayı sevmiyorum
Hesabı öylesine oluşturdum zaten devamlı bir kullanıcı değilim. Oluştururken öylesine ona göre yaptım. Ayrıca yükselip ego tatmin yapmaya çalışman zihinsel olarak 13 yaşındaki karı kız peşinde koşan ergenlere benziyor. Git ezip, tatmin olacağın başka kişiler bul.

Geri