İnternetten para kazanma

ibadieren

80+
Reaksiyon skoru
77
Merhabalar 15 yaşındayım ve iyi sayılacabilecek bir bilgisayarım var,sorum şu internetten ne yoldan para kazanabilirim yazılım olsun proglamlama olsun , fotoshop olsun her türlü önerilerinize açığım . şimdiden teşekkür ederim

Merhabalar 15 yaşındayım ve iyi sayılacabilecek bir bilgisayarım var,sorum şu internetten ne yoldan para kazanabilirim yazılım olsun proglamlama olsun , fotoshop olsun her türlü önerilerinize açığım . şimdiden teşekkür ederim
Yazılım bilemeyeceğim ama kendi tasarımlarını yapıp satış gerçekleştirebilirsin bir sayfa kurup tasarım işiyle uğraşabilirsin.

Başa döndük yine aynı terane...

Başa döndük yine aynı terane...
ne oldu da?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yazılım bilemeyeceğim ama kendi tasarımlarını yapıp satış gerçekleştirebilirsin bir sayfa kurup tasarım işiyle uğraşabilirsin.
o işleri az cok biliyorum bir şey yapıp atıyosun birisi gelip ben şu fiyata yaparım falan sayfada takipci kasmak zor musteri zor yine de sagol önerin içim

ne oldu da?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

o işleri az cok biliyorum bir şey yapıp atıyosun birisi gelip ben şu fiyata yaparım falan sayfada takipci kasmak zor musteri zor yine de sagol önerin içim
Bunu internette yazmayan/araştırmayan yoktur ;)

Ben şuan YouTube a atıldım. Bilgi kanalı yapıyorum. Hem ingilizce hemde Türkçe kanalım var. İyi kazandıracak galiba

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,970
Üyeler
189,360
Son üye
oguzhancngl46
Geri