Yazılım bilemeyeceğim ama kendi tasarımlarını yapıp satış gerçekleştirebilirsin bir sayfa kurup tasarım işiyle uğraşabilirsin.Merhabalar 15 yaşındayım ve iyi sayılacabilecek bir bilgisayarım var,sorum şu internetten ne yoldan para kazanabilirim yazılım olsun proglamlama olsun , fotoshop olsun her türlü önerilerinize açığım . şimdiden teşekkür ederim
ne oldu da?Başa döndük yine aynı terane...
o işleri az cok biliyorum bir şey yapıp atıyosun birisi gelip ben şu fiyata yaparım falan sayfada takipci kasmak zor musteri zor yine de sagol önerin içimYazılım bilemeyeceğim ama kendi tasarımlarını yapıp satış gerçekleştirebilirsin bir sayfa kurup tasarım işiyle uğraşabilirsin.
Bunun hakkında bir sürü konu var. Onlara bak.ne oldu da?
Bunu internette yazmayan/araştırmayan yokturne oldu da?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
o işleri az cok biliyorum bir şey yapıp atıyosun birisi gelip ben şu fiyata yaparım falan sayfada takipci kasmak zor musteri zor yine de sagol önerin içim
Bunu bilen kişinin de başarısının sırrını yazacağını sanmam.Bunu internette yazmayan/araştırmayan yoktur![]()
Vergini ödemeyi unutmaBen şuan YouTube a atıldım. Bilgi kanalı yapıyorum. Hem ingilizce hemde Türkçe kanalım var. İyi kazandıracak galiba
Link at reis destekleyelimBen şuan YouTube a atıldım. Bilgi kanalı yapıyorum. Hem ingilizce hemde Türkçe kanalım var. İyi kazandıracak galiba