Neler Yeni

Yardım internetten para kazanma

cagari

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
cagari
arkadaşlar mehaba 13 yaşındayım oyunlara yatırmak içi vesayre internetten bir şekilde para kazanmak istiyorumhem biriktireyim arkadaşlarımla takılayım hemde oyunlara yatırayım aylık 200 lira bile yeter xbox game pass alıyım geri kalanını biriktireyim istiyorum malum ekonomi durumu tartışılır oyunlar yaz indiriminden sonra dahada uçacak bu durumda benim en büyük arkadaşım game pass istiyorumki internetten aylık bi 200 lira kazanıyım her ay xbox game pass alıyım biriktireyim benimde bilgisayarımda dolu oyunlar olsun eğleniyim istiyorum tek istediğim bu şimdiden teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

arkadaşlar ayrıca left 4 dead 2 çok iyi bir indirimde bi 10 20 tane hesap açıp alsam onuda satsam itemsatıştan falan ne kadara satarım mantıklımı

equionx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Ahmet küçük
Stormgain uygulamasına bakabilirsin bir cloud mining uygulaması https://app.stormgain.com/friend/BNS112234403 bu linkten indirirsin ekstra 3 dolarla başlarsın
Eğer linke tıklayamıyorsan instagram adresini yaz bana

Birde walkers uygulaması adım atarak nft alabiliyorsun promosyon kodları toplam 500 wp veriyor şu an nft ler tükendi ama yakında gelir Bi bak 2 nft 500 wp
Promosyon kodları
FASTPAY250
ASHEJN
WLK200
Mining bitmedimi hala hocam

cagari

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
cagari
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Stormgain uygulamasına bakabilirsin bir cloud mining uygulaması https://app.stormgain.com/friend/BNS112234403 bu linkten indirirsin ekstra 3 dolarla başlarsın

Birde walkers uygulaması adım atarak nft alabiliyorsun promosyon kodları toplam 500 wp veriyor şu an nft ler tükendi ama yakında gelir Bi bak 2 nft 500 wp
Promosyon kodları
FASTPAY250
ASHEJN
WLK200
çok iyi olur biraz fazla kiloluyum düzenli koşuya başlamayı düşünüyordum böyle güzel olur

cagari

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
cagari
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Promosyon kodları
FASTPAY250
ASHEJN
WLK200
discord adresin varmı ordan daha detaylı anlatabilirmisin zahmet olmazsa cloud mining olayını daha önceden duymuştum ama o parayı ininal kartıma nasıl aktarırım falan öyle şeyleri anlamıyorumda ben

equionx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Ahmet küçük

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,512
İsim
Olcay akbulut
pc varsa video edit, grafik tasarım, sosyal medya yönetimi gibi şeyler öğrenebilir ve ayda 200tlden çok daha fazlasını kazanabilirsin hocam
yurtdışına çalışırsan da döviz kazanırsın

ben o şekil çalışıyorum mesela, ilk zamanlarda öyle olmasa bile şuan istediğim şeyi yapabilecek param var

equionx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Ahmet küçük

equionx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Ahmet küçük
pc varsa video edit, grafik tasarım, sosyal medya yönetimi gibi şeyler öğrenebilir ve ayda 200tlden çok daha fazlasını kazanabilirsin hocam

ben o şekil çalışıyorum mesela, ilk zamanlarda öyle olmasa bile şuan istediğim şeyi yapabilecek param var
Nasıl kendini geliştirdin hocan

Erdox

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
376
İsim
Erdoğan Aktaş

AGA yardımcı olurmusun nerden başlayabilirim artık evdeyim çok vaktim var ama hiç bilgim yok pcm de var

rust sunucusu aç 2000 tlden vip satıyorsun ayda 30k para kazanıyorsun ben 2 yılda 200k üzeri para kazandım tertemiz
nerden bilgi alabiliriz kral

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,512
İsim
Olcay akbulut
öğrenirken hangi kaynakları kullandın fiverr da falan iş bulmak artık çok zor diye biliyorum
fiverr kullanarak iş alamazsınız zaten hocam fiverr profesyonel mekan ve öne çıkması çok çok zor

network ve müşteri ağını kendiniz oluşturmanız gerekiyor

rust sunucusu aç 2000 tlden vip satıyorsun ayda 30k para kazanıyorsun ben 2 yılda 200k üzeri para kazandım tertemiz
nası ya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,327
Üyeler
161,033
Son üye
Krmy
Top Bottom