18 çekirdekli i5-9400F,Kaç çekirdeğin varsa 3 katına çıkıyor
Hocam anakart m2 desteği açabiliyor sanırım ram yerine18 çekirdekli i5-9400F,
Dünya'da bir ilk!
Aynen öyle, RAM'e boşa para vermeye gerek yok.DDR1 Anakart bile yeterli o zaman boşa para veriyoruz mis gibi icat (!)
Kaç çekirdeğin varsa 3 katına çıkıyor
Play storeda da böyle saçmalıklar var ve veletler inanıyor xdRAM'iniz yetmediği için oyunları oynayamıyor musunuz?
Yeni bir RAM almaya yetecek paranız yok mu?
Bilgisayarınız Chrome'da bile kasıyor mu?
O halde imdadınıza yurtdışından yerli imkanlarla ülkemize getirmiş olduğumuz,
"İnternetten RAM indirme yöntemi" yetişiyor!
Aşağıda verdiğim linkteki 4-8-16-32GB'lık RAM seçeneklerinden istediğinizi seçerek,
Bilgisayarınıza RAM takviyesi yapabilirsiniz. Ben 16GB RAM indirip, çift kanal yapacağım.
- Bu bir ironidir, lütfen ciddi sanıp indirmeyiniz. Böyle bir işlemin mümkünatı yoktur. -
Download more RAM - Free Download RAM - DownloadRAM.Net
Download more RAM for free and instantly from our website. Free upgrade 1GB RAM - 2GB RAM - 4GB RAM - 8GB RAM - 16GB RAMdownloadram.net
Kral çok sağol be 1x16 vardı 2x16 olacak sonunda pahalıydı zaten ramler. (!) (Ekran kartıda bekliyorum)RAM'iniz yetmediği için oyunları oynayamıyor musunuz?
Yeni bir RAM almaya yetecek paranız yok mu?
Bilgisayarınız Chrome'da bile kasıyor mu?
O halde imdadınıza yurtdışından yerli imkanlarla ülkemize getirmiş olduğumuz,
"İnternetten RAM indirme yöntemi" yetişiyor!
Aşağıda verdiğim linkteki 4-8-16-32GB'lık RAM seçeneklerinden istediğinizi seçerek,
Bilgisayarınıza RAM takviyesi yapabilirsiniz. Ben 16GB RAM indirip, çift kanal yapacağım.
- Bu bir ironidir, lütfen ciddi sanıp indirmeyiniz. Böyle bir işlemin mümkünatı yoktur. -
Download more RAM - Free Download RAM - DownloadRAM.Net
Download more RAM for free and instantly from our website. Free upgrade 1GB RAM - 2GB RAM - 4GB RAM - 8GB RAM - 16GB RAMdownloadram.net
Yakın zamanda onun da rehberini yaparız hocam.Hocam depolama arttırma gelecek mi?
Kanka o kadar kastırmaz mı be, ben yarısını alıyım (!)Ben bu site sayesinde 1000 TB RAM kurdum sistemime şuan uzaydan yazıyorum (!)