Ya yapma be haziranda aldım daha sistemi keşke bekleseymişim. (!)Yakın zamanda onun da rehberini yaparız hocam.
Depolamaya, RAM'e, işlemci çekirdeğine, Ekran kartı VRAM'ine boşa para vermeyin.
Yazılımla eklenebilecek kolay işler hepsi. (!)
Yakın zamanda rehberi gelecek.Benim depolamam azalıyor SSD indirebiliyor muyuz?
bende buna benzer bir yerden 2080 ti indirmiştim torrenten bütün oyunları ultrada açıyordu onuda tavsiye ediyorumRAM'iniz yetmediği için oyunları oynayamıyor musunuz?
Yeni bir RAM almaya yetecek paranız yok mu?
Bilgisayarınız Chrome'da bile kasıyor mu?
O halde imdadınıza yurtdışından yerli imkanlarla ülkemize getirmiş olduğumuz,
"İnternetten RAM indirme yöntemi" yetişiyor!
Aşağıda verdiğim linkteki 4-8-16-32GB'lık RAM seçeneklerinden istediğinizi seçerek,
Bilgisayarınıza RAM takviyesi yapabilirsiniz. Ben 16GB RAM indirip, çift kanal yapacağım.
- Bu bir ironidir, lütfen ciddi sanıp indirmeyiniz. Böyle bir işlemin mümkünatı yoktur. -
Download more RAM - Free Download RAM - DownloadRAM.Net
Download more RAM for free and instantly from our website. Free upgrade 1GB RAM - 2GB RAM - 4GB RAM - 8GB RAM - 16GB RAMdownloadram.net
HahahhahahhaYaW ToMun GöZünDe KaMara WaR Yaw İzLiYor BiZi (!)
Kankam istersen başlığa da ironi olduğunu belirt anlamayanlar var galiba.RAM'iniz yetmediği için oyunları oynayamıyor musunuz?
Yeni bir RAM almaya yetecek paranız yok mu?
Bilgisayarınız Chrome'da bile kasıyor mu?
O halde imdadınıza yurtdışından yerli imkanlarla ülkemize getirmiş olduğumuz,
"İnternetten RAM indirme yöntemi" yetişiyor!
Aşağıda verdiğim linkteki 4-8-16-32GB'lık RAM seçeneklerinden istediğinizi seçerek,
Bilgisayarınıza RAM takviyesi yapabilirsiniz. Ben 16GB RAM indirip, çift kanal yapacağım.
- Bu bir ironidir, lütfen ciddi sanıp indirmeyiniz. Böyle bir işlemin mümkünatı yoktur. -
Download more RAM - Free Download RAM - DownloadRAM.Net
Download more RAM for free and instantly from our website. Free upgrade 1GB RAM - 2GB RAM - 4GB RAM - 8GB RAM - 16GB RAMdownloadram.net
Gece üçte toma tuvaletini yaptırınca nooluyo biliyo musunYaW ToMun GöZünDe KaMara WaR Yaw İzLiYor BiZi (!)
Buna inanan varsa bırak indirsin zaten,Kankam istersen başlığa da ironi olduğunu belirt anlamayanlar var galiba.
Nasıl yani bu ironimiydiKankam istersen başlığa da ironi olduğunu belirt anlamayanlar var galiba.
Ciddi misin ?gerçek oluyomu
Dostum senini için demedim ki. (Okursan görebilirsin)Nasıl yani bu ironimiydi