RAM'iniz yetmediği için oyunları oynayamıyor musunuz?
Yeni bir RAM almaya yetecek paranız yok mu?
Bilgisayarınız Chrome'da bile kasıyor mu?
O halde imdadınıza yurtdışından yerli imkanlarla ülkemize getirmiş olduğumuz,
"İnternetten RAM indirme yöntemi" yetişiyor!
Aşağıda verdiğim linkteki 4-8-16-32GB'lık RAM seçeneklerinden istediğinizi seçerek,
Bilgisayarınıza RAM takviyesi yapabilirsiniz. Ben 16GB RAM indirip, çift kanal yapacağım.
- Bu bir ironidir, lütfen ciddi sanıp indirmeyiniz. Böyle bir işlemin mümkünatı yoktur. -
Download more RAM - Free Download RAM - DownloadRAM.Net
Download more RAM for free and instantly from our website. Free upgrade 1GB RAM - 2GB RAM - 4GB RAM - 8GB RAM - 16GB RAMdownloadram.net
Şuan bu konuyu başkası açmış olsaydı @Yasin Çelik boş konu demezdi İnşallah. Demezdi bence.Sebebi neydiki...
Karışık var mi ?RAM'iniz yetmediği için oyunları oynayamıyor musunuz?
Yeni bir RAM almaya yetecek paranız yok mu?
Bilgisayarınız Chrome'da bile kasıyor mu?
O halde imdadınıza yurtdışından yerli imkanlarla ülkemize getirmiş olduğumuz,
"İnternetten RAM indirme yöntemi" yetişiyor!
Aşağıda verdiğim linkteki 4-8-16-32GB'lık RAM seçeneklerinden istediğinizi seçerek,
Bilgisayarınıza RAM takviyesi yapabilirsiniz. Ben 16GB RAM indirip, çift kanal yapacağım.
- Bu bir ironidir, lütfen ciddi sanıp indirmeyiniz. Böyle bir işlemin mümkünatı yoktur. -
Download more RAM - Free Download RAM - DownloadRAM.Net
Download more RAM for free and instantly from our website. Free upgrade 1GB RAM - 2GB RAM - 4GB RAM - 8GB RAM - 16GB RAMdownloadram.net
Yok demezdim, boş dediğim konu türü farklı benim.Şuan bu konuyu başkası açmış olsaydı @Yasin Çelik boş konu demezdi İnşallah. Demezdi bence.
Yok demezdim, boş dediğim konu türü farklı benim.