Neler Yeni

İnternetten telefon almanın sakıncaları nelerdir?

En İyi Cevap
3
Arkadaşlar amazondan veya hepsiburadadan almayı planlıyoruz. Mağaza ile internet arasındaki farklar neler? Birçok insan gözümüzü korkuttu aslında ben amazondan alırsak bi sıkıntı yaşayacağımızı sanmıyordum ama pederin aklını çeldiler gibi oldu.
hocam mağazalardaki çalışanlar vs. size kendi ürününü satmak için eğitim alıyorlar sattıklarında da komisyon alıyorlar. Güvenilir sitelerden alın sıkıntı yaşamazsınız. İnternetten alınam şeylerde hiç sıkıntı yaşanmıyor mu? Evet yaşanıyor. Ama mağazalarda hiç sıkıntı yaşanmıyor mu? Ordada yaşanıyor. Alıcağınız mağazayı söyleyin onun hakkında o kadar çok şikayet gösteririmki mağazaya girmezsiniz bile. Olumsuz şeyler heryerde var. İnternetteki alışverişlerinizde güvenilir site ve yorumu iyi olan satıcıları tercih edin sıkıntı yaşama ihtimaliniz minimuma iner.

aalpa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
alp alun
Hepsiburada veya amazondan alacağız dediğim gibi. Garanti durumu nasıl olur acaba oppo türkiye garantili yazıyor lakin kaç sene garantisi falan var bilmiyoruz
Garanti oppo tarafından veriliyorsa 2 yıldır en az merak etmeyin üründe problem çıkarsa oppoyu aramanız yeterli olacaktır.

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,944
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Ben adanadayim, İstanbul'dan sahibinden üzerinden PTT kapıda ödeme aracıligi ile kaçak telefon aldım. 2 senedir kullanıyorum. Artık bende sorun cikmayipta bu tür sitelerde sorun cikacaksa fazla söze ne hacet.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,433
Üyeler
164,841
Son üye
Jurants
Top Bottom