Neler Yeni

İnternetten ucuza windows key almak ne gibi sonuçlar doğurur

Krosakı Ichıgo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
376
İsim
Enes
İnternetten laptopum için win 11 key satın alacağım çok ucuza satan siteler var bunlardan alıp kullansam ne gibi zararları vardır ?

Daha önce windows 10 için internetten bir kere böyle key alırsan anakartında kalır va gibi şeyler duyuyordum

Teşekkürler

MasterOfPuppets

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
615
İsim
Gokhan
Bilindik çok satıcılı alışveriş sitelerinde de benzer satışlar var ben topladığım neredeyse her pc için satın alıyorum hiç birinde hiçbir sorun ile karşılaşmadım. Anakartında kalır davası şu retail key olarak satıldıkları için her format sonrasında oradan key okur bu da negatif bir durum olmadı şahsım adına.. (ev içi kullanım amaçlı ise)

dedo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
Safa Beytullah kalaycı
hiç bir şey olmazal kullan tertemiz

Krosakı Ichıgo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
376
İsim
Enes
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bilindik çok satıcılı alışveriş sitelerinde de benzer satışlar var ben topladığım neredeyse her pc için satın alıyorum hiç birinde hiçbir sorun ile karşılaşmadım. Anakartında kalır davası şu retail key olarak satıldıkları için her format sonrasında oradan key okur bu da negatif bir durum olmadı şahsım adına.. (ev içi kullanım amaçlı ise)
Anladım peki sizce gelecekte cihazı satmak istersen beni zora sokar mı?

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ben hem Windows 10 hem de Office aldım. 3 senedir kullanıyorum. Hatta Windows 10 için aldığımı Windows 11 için de kullanmıyorum iki aydır. Anakarta entegre olduğundan kurulumdan sonra kendi başına aktif olmuş.

MasterOfPuppets

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
615
İsim
Gokhan

DogancanYr

80+ Silver
Almana gerek bile yok Microsoft activation scrips ile etkinleştirebilirsin.

Bartuu

80+ Silver
İnternetten laptopum için win 11 key satın alacağım çok ucuza satan siteler var bunlardan alıp kullansam ne gibi zararları vardır ?

Daha önce windows 10 için internetten bir kere böyle key alırsan anakartında kalır va gibi şeyler duyuyordum

Teşekkürler

Top Bottom