İntihar ediyorum. Hoşçakalın

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Bugüne kadar her zaman anı yaşamaya çalıştım. Etrafımdaki insanlara faydalı olmaya, onları güldürmeye ve değerli hissetmelerini sağlamaya çalıştım. Daha önce forumda çok fazla ailevi sebeplerden dolayı konu açmıştım. Ama artık dayanamıyorum. 16 yaşında bunu yapacak olduğum için kendime de kızıyorum. Odama, duvarımdaki posterlere, gitarıma son kez baktım. Kardeşimi son kez öptüm. Yaklaşık 1 saat önce evden sadece kulaklığımı ve telefonumu alıp çıktım. Markete girip birkaç çikolata aldım. Yaptığım şeyin bir çözüm olmadığının farkındayım. Ama biliyor musunuz, şu an çok mutluyum. Çünkü artık bir ailem olmayacak. . Şu son birkaç saatimi forumda Eminem dinleyerek geçirmek istiyorum. Teşekkürler.
Değmez kardeşim emin ol bundan 5-6 sene sonra zor günlerdi ama atlattım diceksin

Son düzenleme:
Birkaç sıkıntı yaşadın diye hayatına son mu verilir, hepimizin hayatında sorunlar var yazık edersin kendine yapma.

Birkaç sıkıntı yaşadın diye hayatına son mu verilir, hepimizin hayatında sorunlar var yazık edersin kendine yapma.
Birkaç sıkıntı değil dostum. Doğduğumdan beri aralıksız şiddete şahit oldum. Bundan 5 ay önce de babam yolun ortasında arabayı durdurup silah çekmişti. Aylardır aklımdan çıkmıyor. Yaptığım şeyin salakça olduğunun gayet farkındayım ama gerçekten başka çözüm yolu bulamıyorum

Sakın 70 senelik ömür için sonsuza kadar yaşıyacağın yeri yakma
Post automatically merged:

[burda 70 sene 80 sene yaşarsın ama düşün öbür dünyada sonsuza kadar 80 sene acı çekmemek yerine sonsuza kadar acı çekeceksin]

Bugüne kadar her zaman anı yaşamaya çalıştım. Etrafımdaki insanlara faydalı olmaya, onları güldürmeye ve değerli hissetmelerini sağlamaya çalıştım. Daha önce forumda çok fazla ailevi sebeplerden dolayı konu açmıştım. Ama artık dayanamıyorum. 16 yaşında bunu yapacak olduğum için kendime de kızıyorum. Odama, duvarımdaki posterlere, gitarıma son kez baktım. Kardeşimi son kez öptüm. Yaklaşık 1 saat önce evden sadece kulaklığımı ve telefonumu alıp çıktım. Markete girip birkaç çikolata aldım. Yaptığım şeyin bir çözüm olmadığının farkındayım. Ama biliyor musunuz, şu an çok mutluyum. Çünkü artık bir ailem olmayacak. . Şu son birkaç saatimi forumda Eminem dinleyerek geçirmek istiyorum. Teşekkürler.
Öbür tarafı düşün bu hayattan kurtulabilirsin bu şekilde ama öbür tarafta kaçıcak şansın yok polise gitmeyi denedin aile sosyal bakanlığından yardım iste emin ol yardım ederler sana ama bunu aklından çıkar düşünme böyle şeyler

@ariinees Kanka daha 16 yaşındasın belki olanlar sana ağır gelmiş olabilir. Ama ilerde kendi ayaklarının üstünde durduğun zaman işte o zaman ferahlayacaksın. Yapma be.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,449
Üyeler
190,917
Son üye
EmpozE
Geri