ahenk'
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 3,586
Son düzenleme:
Değmez kardeşim emin ol bundan 5-6 sene sonra zor günlerdi ama atlattım diceksinBugüne kadar her zaman anı yaşamaya çalıştım. Etrafımdaki insanlara faydalı olmaya, onları güldürmeye ve değerli hissetmelerini sağlamaya çalıştım. Daha önce forumda çok fazla ailevi sebeplerden dolayı konu açmıştım. Ama artık dayanamıyorum. 16 yaşında bunu yapacak olduğum için kendime de kızıyorum. Odama, duvarımdaki posterlere, gitarıma son kez baktım. Kardeşimi son kez öptüm. Yaklaşık 1 saat önce evden sadece kulaklığımı ve telefonumu alıp çıktım. Markete girip birkaç çikolata aldım. Yaptığım şeyin bir çözüm olmadığının farkındayım. Ama biliyor musunuz, şu an çok mutluyum. Çünkü artık bir ailem olmayacak. . Şu son birkaç saatimi forumda Eminem dinleyerek geçirmek istiyorum. Teşekkürler.
Birkaç sıkıntı değil dostum. Doğduğumdan beri aralıksız şiddete şahit oldum. Bundan 5 ay önce de babam yolun ortasında arabayı durdurup silah çekmişti. Aylardır aklımdan çıkmıyor. Yaptığım şeyin salakça olduğunun gayet farkındayım ama gerçekten başka çözüm yolu bulamıyorumBirkaç sıkıntı yaşadın diye hayatına son mu verilir, hepimizin hayatında sorunlar var yazık edersin kendine yapma.
Öbür tarafı düşün bu hayattan kurtulabilirsin bu şekilde ama öbür tarafta kaçıcak şansın yok polise gitmeyi denedin aile sosyal bakanlığından yardım iste emin ol yardım ederler sana ama bunu aklından çıkar düşünme böyle şeylerBugüne kadar her zaman anı yaşamaya çalıştım. Etrafımdaki insanlara faydalı olmaya, onları güldürmeye ve değerli hissetmelerini sağlamaya çalıştım. Daha önce forumda çok fazla ailevi sebeplerden dolayı konu açmıştım. Ama artık dayanamıyorum. 16 yaşında bunu yapacak olduğum için kendime de kızıyorum. Odama, duvarımdaki posterlere, gitarıma son kez baktım. Kardeşimi son kez öptüm. Yaklaşık 1 saat önce evden sadece kulaklığımı ve telefonumu alıp çıktım. Markete girip birkaç çikolata aldım. Yaptığım şeyin bir çözüm olmadığının farkındayım. Ama biliyor musunuz, şu an çok mutluyum. Çünkü artık bir ailem olmayacak. . Şu son birkaç saatimi forumda Eminem dinleyerek geçirmek istiyorum. Teşekkürler.