kardesım 32 ınch e kadar ve 10 cm 7.5 cm vesa gırısı olan her monıtro ıle kulanırsınArkadaşlar Gigabyte G24F-2 ile kullanabilir miyim?
ınsallah dostumtüh be ihtiyacım vardı böyle bir ürüne kaçırmışım umarım tekrar stoğa düşer de alabilirim
Vesa bağlantısı varsa kullanırsın.Arkadaşlar Gigabyte G24F-2 ile kullanabilir miyim?
Aoc C27G2AE monitörüm var uyumlu mudur ?Ürün yurtdışı. Sepeti 200 TL'ye tamamlarsanız kargo ücreti çıkmaz.
https://www.amazon.com.tr/dp/B09CQCYH75?ref_=cm_sw_r_cp_ud_dp_GMTTKYAV4JJW6DE32DTH
kardesım 32 ınch e kadar ve 10 cm 7.5 cm vesa gırısı olan her monıtro ıle kulanırsın
Mesaj otomatik birleştirildi:
ınsallah dostum
Vesa bağlantısını bilmiyorum bakayım, teşekkürler. Sizin bilginiz var mı bu model özelinde?Vesa bağlantısı varsa kullanırsın.
arkadaslar uyumludur sıkıntı yok 49 ınch kullanmıyorsanız sorun yokAoc C27G2AE monitörüm var uyumlu mudur ?
arkasında 4 tane vıda delıgı olucak aralarındakı mesafe 10cm ıle sorun yokVesa bağlantısını bilmiyorum bakayım, teşekkürler. Sizin bilginiz var mı bu model özelinde?
Yok hocam monitör curved diye sordum. Galiba kalıplar düz o sebeple.arkadaslar uyumludur sıkıntı yok 49 ınch kullanmıyorsanız sorun yok
geldıklerınde satıs lınkı acabılırımburadaki yorumları okurken stokları bitmiş, alanlardan alabilirim
284tlbu 2li olan ne kadara gelmişti toplam?
2 tane aldıgında 283 tl tek alırsan 389 tl ıdıbu 2li olan ne kadara gelmişti toplam?