wake up to reality
80+ Silver
2 tane 2li mi 283tl tuttu?2 tane aldıgında 283 TL tek alırsan 389 TL ıdı
2 tane 2li mi 283tl tuttu?2 tane aldıgında 283 TL tek alırsan 389 TL ıdı
evet ben 4 tane aldım 4 de arkadasım aldı2 tane 2li mi 283tl tuttu?
5 şer tane almıstık da abartmanın anlamı yok dedik sonradan2 tane 2li mi 283tl tuttu?
Biz böyle yapınca kimi bug a sokmuş olduk şimdi. İthalat ücretine ne oldu? Hadi kargo ücreti ücretsiz oldu ya diğeri nereye gitti? Birini mi dolandırdık eğer Amazon u dolandırdıysak yapmayalım ileride ürün alırız adamlar bizi mimler filan tekrar hesap açsak bile başımız ağrır.2 tane aldıgında 283 TL tek alırsan 389 TL ıdı
kardesım amazonun kampoanyası 200 tl uzerı olursa urun ucretısz kargo oluyor bu kadar basıt dalevere yok yaniBiz böyle yapınca kimi bug a sokmuş olduk şimdi. İthalat ücretine ne oldu? Hadi kargo ücreti ücretsiz oldu ya diğeri nereye gitti? Birini mi dolandırdık eğer Amazon u dolandırdıysak yapmayalım ileride ürün alırız adamlar bizi mimler filan tekrar hesap açsak bile başımız ağrır.
kımse dolandırılmadı 120 tl urun aldık 2 tane alınca 240 tl yaptı bunların vergıısde 43 tl yapar ve 283 tl ye gelır kargo ucretısz olmasıda 200 tl ve uzerı urun alısverııs olmasıBiz böyle yapınca kimi bug a sokmuş olduk şimdi. İthalat ücretine ne oldu? Hadi kargo ücreti ücretsiz oldu ya diğeri nereye gitti? Birini mi dolandırdık eğer Amazon u dolandırdıysak yapmayalım ileride ürün alırız adamlar bizi mimler filan tekrar hesap açsak bile başımız ağrır.
1000 t ye satamazsın en fazla 400 500tüm aile üyelerine 2şer tane toplam 14 tane aldım. en kötü 1000 liradan okutsam güzel para kazanacaz
hayırlı olsunAlıntıyı görüntüle
tekrar geldi aldım
Piyasası ne kadar ki?tüm aile üyelerine 2şer tane toplam 14 tane aldım. en kötü 1000 liradan okutsam güzel para kazanacaz
hayırlı olsun suan yıne bıtmıs gozukuyor kontrol edin arada almak ısteyenlergeldi beyler stok geldi aldım bu sefer