gümrükte 2 ürün alınıyo ama 3 alınıyormu bilmiyorum sendede 20 ocak tahmini teslimat diyor muBeyler ben 3 adet aldım hadi varsayalım siparişler iptal olmadı gönderildi ben alamayacakmıyım ürünleri 2 adeti geçtiği için
gümrükte 2 ürün alınıyo ama 3 alınıyormu bilmiyorum sendede 20 ocak tahmini teslimat diyor muBeyler ben 3 adet aldım hadi varsayalım siparişler iptal olmadı gönderildi ben alamayacakmıyım ürünleri 2 adeti geçtiği için
hayır 2+ ürün geçmezBeyler ben 3 adet aldım hadi varsayalım siparişler iptal olmadı gönderildi ben alamayacakmıyım ürünleri 2 adeti geçtiği için
Belli olmaz ama riske atmak istemiyorsan, siparişteki 1 ürünü iptal et, amazon canlı desteğe bağlan orda yardımcı oluyorlarBeyler ben 3 adet aldım hadi varsayalım siparişler iptal olmadı gönderildi ben alamayacakmıyım ürünleri 2 adeti geçtiği için
belli olmaz gönderileceği gün bile iptal edilebiliriptal edilecek olsaydı şimdiye iptal edilirdi heralde dimi
anladım teşekkürler, girdik bi yola bakalm nolucakbelli olmaz gönderileceği gün bile iptal edilebilir
ben de aldım umarım geliranladım teşekkürler, girdik bi yola bakalm nolucak
umarım hayat garibanın yüzüne gülerGönderilecegi gune kdr iptal edilmeyebir fritozu alanlar bilirveya şu mizar klavye zamani gümrükte kalanlar vardi maalesef belirsiz
çok iyi ya10. dkdan itibaren izleyin. Önüne 2 tane USB soketi de takılabiliyormuş isterseniz. Ürünler kargolanırsa 10 numara özellik![]()
Böyle güzel bir ürünün bu fiyata geleceğine pek inanamıyorum açıkçası, neyse Allahtan ümit kesilmez10. dkdan itibaren izleyin. Önüne 2 tane USB soketi de takılabiliyormuş isterseniz. Ürünler kargolanırsa 10 numara özellik![]()
100 dolarlık klavyeler 150tlye geldi hocam bu ürün 60 dolarlık ürün, gelir niye gelmezsinBöyle güzel bir ürünün bu fiyata geleceğine pek inanamıyorum açıkçası, neyse Allahtan ümit kesilmez