bu ürün sayesinde sabrımız sınandı teşekkürler jeff bezozAlıntıyı görüntüle
Arkadaşlar benim kadar şanssız birinin kargoya verildiyse hepinize gelecek gönlünüzü ferah tutun.
doğru dedin kral benim gibi şanssıza geldiyse herkese gelirAlıntıyı görüntüle
Arkadaşlar benim kadar şanssız birinin kargoya verildiyse hepinize gelecek gönlünüzü ferah tutun.
kanka bizimkiler mx400Millet teslim alıp Facebookta satışa başladı.ben hala ilk günkü gibi özlemle bekliyorum
Alıntıyı görüntüle
Bu bizimkilerden değil hocam bizimkiler mx400Millet teslim alıp Facebookta satışa başladı.ben hala ilk günkü gibi özlemle bekliyorum
Alıntıyı görüntüle
bu bizimki değil hocam bizde ki 2 kolluMillet teslim alıp Facebookta satışa başladı.ben hala ilk günkü gibi özlemle bekliyorum
Alıntıyı görüntüle
ederi 1100 değil ki yurt dışında 35 sterlin ortalama 800 tlve bu bile 1100 yani öyle düşünün aksnga
ki muadili north bayou f80 700tl civarlarında indirimde 600tlye kadar düştüğü de oluyorederi 1100 değil ki yurt dışında 35 sterlin ortalama 800 TL
koyan illahaki olur da alan olmaz bence. ben satarsam bi 600-700 civarı düşünüyorum ki satarmıyım belli deil..ederi 1100 değil ki yurt dışında 35 sterlin ortalama 800 TL
Mesaj otomatik birleştirildi:
ki muadili north bayou f80 700tl civarlarında indirimde 600tlye kadar düştüğü de oluyor
o yüzden gidipte bu aldıklarımızı 2kya koymaya kalkmayın dün dolapta elemanın teki 1300 e koymuş SAD:ASdas
1 tane aldıysan satma bence kendin kullankoyan illahaki olur da alan olmaz bence. ben satarsam bi 600-700 civarı düşünüyorum ki satarmıyım belli deil..
21 tane aldıysan satma bence kendin kullan