Burada o fiyata bulamazsınız hocam. Yamyam bunlar. 1000-1500 TL yazarlar.Bu ürünü bi türlü alamadım yanarım da zamansızlığa yanarım. Kafamda zaten ürün için 600 lirayı gözden çıkarmıştım bari 500-600e tekrar gelse ona da razıyım
İkinci el sitelerinde şu anda en düşük çoğu 800 TL den koymuş bileBurada o fiyata bulamazsınız hocam. Yamyam bunlar. 1000-1500 TL yazarlar.
max trİkinci el sitelerinde şu anda en düşük çoğu 800 TL den koymuş bile
Eğer kargoya verilmezse iptal edip ben de 2. el alıcam hocam 1000 TL üstü çok ama bu ürünün hakkı 800-900 TL'dir diye düşünüyorum. Bu fiyata bulursam alırdımBurada o fiyata bulamazsınız hocam. Yamyam bunlar. 1000-1500 TL yazarlar.
Yani ederi o kadar abartmaya gerek yokmax tr
iptal etmek çok mantıksız bi karar hocam 2. el alcaksnız bile sipariş kalsın gelince satarsınızEğer kargoya verilmezse iptal edip ben de 2. el alıcam hocam 1000 TL üstü çok ama bu ürünün hakkı 800-900 TL'dir diye düşünüyorum. Bu fiyata bulursam alırdım
1400 yazan vardıYani ederi o kadar abartmaya gerek yok
aynn hocam 800 bile çok bence, insanlar kendisi üreticiymiş gibi en az 1k ederi fln diolarda 150 TL'ye gelen ürünü mağaza fiyatına satmak ne kadar satıcı ahlakı içeriyor bilemiyorum şaka gibiler, tm serbest piyasa varda buda biraz abartı yaniYani ederi o kadar abartmaya gerek yok
Hocam klavye indirimlerinde de aynı şey oldu. Fırsatı yakalayanlar arasında 0 razer fiyatına koyan mı dersin, fırsatı yaklayamadığı için 200'e aldınız 300'e koyun diye öldüren mi dersin herkes birbirini yiyordu. Tek kolluları 900'den başlıyor, bence bu yazdığım fiyat aralığı gayet makul.aynn hocam 800 bile çok bence, insanlar kendisi üreticiymiş gibi en az 1k ederi fln diolarda 150 TL'ye gelen ürünü mağaza fiyatına satmak ne kadar satıcı ahlakı içeriyor bilemiyorum şaka gibiler, tm serbest piyasa varda buda biraz abartı yani
öyle hocam ulaşamadığı ciğere b.k atan da çok var. Dediğim gibi serbest piyasa zaten isteyen istediği fiyata koyar ama benim içime sinmiyor fiyata vermek. 500 den verdim ben arkadaşa, vazgeçmezse yine uygun fiyata alıcak almazsa 1kdan koyarım bende. benim başım kel miHocam klavye indirimlerinde de aynı şey oldu. Fırsatı yakalayanlar arasında 0 razer fiyatına koyan mı dersin, fırsatı yaklayamadığı için 200'e aldınız 300'e koyun diye öldüren mi dersin herkes birbirini yiyordu. Tek kolluları 900'den başlıyor, bence bu yazdığım fiyat aralığı gayet makul.
iade etmeden önce bu haftanın bitmesini bekleyin bu arada, resmi tatiller yılbaşı hazırlığı vs vs yoğunluk vardır bu aralarEğer kargoya verilmezse iptal edip ben de 2. el alıcam hocam 1000 TL üstü çok ama bu ürünün hakkı 800-900 TL'dir diye düşünüyorum. Bu fiyata bulursam alırdım
hayırlı olsun hocam boydan foto atarsınız artıkBursaya gelmiş gece bugün yada yarın gelir gibi bakalım