Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Invision 19 ila 32 İnç Ekranlar için Çift Monitör Kolu 119.99+59.48 TL

Robius

80+ Bronze
Hocam ne yazmışsınız valla helal olsun sizden çok güzel senarist olur. Satıcı Amazon değil yani Amazon siparişi alır satıcıya iletir satıcı ürünü tedarik eder Amazon tesisine götürür orada etiketi basar ve gönderir.TRdeki kargo firmaları gibi düşünebilirsiniz. Ürünü satın alınca sana onay maili geliyor ne onayından bahsediyorsunuz gerçekten anlamadım. Diğer bir durum ürün tedarik edilemezse Amazon ne yazıkki iptal ediyor forumda 1 aydır dönüyor keşke bir baksaydınız. İnsanlar en az 1 ay gönderilmesini beklediler. Yani herkesin endişesi boşuna değil.

Amazon deposunda olmayan stoğu satmıyor kaç adet mevcutsa o kadar stok giriyor.

Geçen sene fiyatının altında bir webcam almıştım herkesin gönderildi benim gönderilmedi, müşteri hizmetlerine ne olursa olsun ürünü bekleyeceğimi söyledim yaklaşık 3 ay sonra ürünüm geldi.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,540
İsim
Olcay akbulut
Geçen sene fiyatının altında bir webcam almıştım herkesin gönderildi benim gönderilmedi, müşteri hizmetlerine ne olursa olsun ürünü bekleyeceğimi söyledim yaklaşık 3 ay sonra ürünüm geldi.
maşallah hocam sizde ki sabır takdire şayanmış hangi webcam di

ÇiktaMuz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Ömer
hala kargoya verilmedi mübarekler var mı hala verilmeyen benim gibi

Sellier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
912
İsim
Deniz
Agalar noel var noel, adamlar yatışta

holokus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Atakan
Benim siparişimde hala kargoya verilmedi arkadaşlar, beklemedeyim.

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,272
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım
Bu ürünü bi türlü alamadım yanarım da zamansızlığa yanarım. Kafamda zaten ürün için 600 lirayı gözden çıkarmıştım bari 500-600e tekrar gelse ona da razıyım

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,540
İsim
Olcay akbulut
Bu ürünü bi türlü alamadım yanarım da zamansızlığa yanarım. Kafamda zaten ürün için 600 lirayı gözden çıkarmıştım bari 500-600e tekrar gelse ona da razıyım
2. elden alırsınız hocam sıfırı daha gelmez adamlar mağazayı kapatmış ksdofsd

Top Bottom