wake up to reality
80+ Silver
ürünler geldi bugün
Alta indirince bir vida cikicak ortaya tam oynadığı yerden, onu sıkmak gerekiyor Alya ile.acil yardim lazim, monitor asagi indiriyorum kendi kendine yukari cikiyor nasil ayarlayacagim
üstünde bi yerde alyan yeri var artı eksi işaret var piston kısmında. oınu aç yada kıs hangisiyse artık ağırlığı ordan yapıyosunacil yardim lazim, monitor asagi indiriyorum kendi kendine yukari cikiyor nasil ayarlayacagim
ayarladim, simdi one asagi eğemiyorumAlta indirince bir vida cikicak ortaya tam oynadığı yerden, onu sıkmak gerekiyor Alya ile.
Ayarı ince hocam deneye deneye bulmanız lazım. Çeyrek çeyrek çevirin.ayarladim, simdi one asagi eğemiyorum
yok eğme ayari farkli, yukari asagiyi ayarladim, eğme nereden ayarlaniyor?Ayarı ince hocam deneye deneye bulmanız lazım. Çeyrek çeyrek çevirin.
monitör ile kol arasında ki kısımda bi alyan yeri daha var oradanm en kalın alyan ile yapman lazım birden çok fazla açma monitör aşağı kayıyor, panel kırılmasın dikkat etayarladim, simdi one asagi eğemiyorum
wd 40 sıkabilirsinbeyler benim orta kolda gıcırdama var gres yağı sürsem geçer mi?