Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Invision 19 ila 32 İnç Ekranlar için Çift Monitör Kolu 119.99+59.48 TL

Shaco

80+ Bronze
Montaj ne kadar sürdü hocam?
Konudan bağımsız sağda bulunan cyberpunk figürünü nereden aldınız çok güzelmiş :)
Bir kişi yardım ederse ve ilk defa yapıyorsan en fazla 10 dakika sürer. En son monitörleri takman gerek.

Kollar geldi, montaja erindim haftasonu rahat kafayla yapacağım ama temas ettim malzemeye gayet yeterli.

L3ON

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Emir
Montaj ne kadar sürdü hocam?
Konudan bağımsız sağda bulunan cyberpunk figürünü nereden aldınız çok güzelmiş :)
Montaj 1.5 saat kadar sürdü çünkü masamın arkası kapalı olduğundan matkapla kesip montaja hazır hale getirmem gerekti.
Ha sadece kolu soruyorsanız, önceden hazır bir masa için en fazla 15 dakika sürer. Cidden basit.

Figür Dark Horse firmasının Cyberpunk 2077 Male V Figürü, şuradan temin edebilirsiniz;
Mesaj otomatik birleştirildi:

350₺’den satmak isteyen olursa yazabilir
850TL'den kapışıyordu insanlar gruplarda, o fiyatlara kimse vermez hocam.

daimon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Huseyin
acil nakite ihtiyacım var 700 tl ye verebilirim özellikle ankara içinde elden teslim olursa benim için daha iyi olur

@olcayaak hocam gelirse bana anlaştığımız fiyattan satacagına söz vermişti ve sözünde durdu bugün kargoladı.

Eşime gösterdigimde o da çok begendi ve bir adet de o istedi, 500tl den alabilirim 2. bir adet. (kesinlikle satmak üzere alınmıyor.) Eger bulamazsam galiba ben kolsuz kalacagım, el mahkum hanımcılık kazanacak

En İyi Cevap
3
kargoyla Amazon ilgileniyormuş. Onlara yazın dedi. Yazalım bakalım.
Konu dışına çıkan çok kişi var, her gün kargosu nerde onu burda paylaşıyor. Konu sürekli gereksiz üstlerde yer kaplıyor.

M0untain

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
M0untaibn
Konu dışına çıkan çok kişi var, her gün kargosu nerde onu burda paylaşıyor. Konu sürekli gereksiz üstlerde yer kaplıyor.
Ee ürünün indirimi bitmiş bundan sonra ne konuşacak insanlar?, konu dışı dediğin şey milletin ürünü aldıktan sonraki kargo sürecidir.

• Beğen
Reaksiyonlar: Enco
En İyi Cevap
3
Ee ürünün indirimi bitmiş bundan sonra ne konuşacak insanlar?, konu dışı dediğin şey milletin ürünü aldıktan sonraki kargo sürecidir.
Konuyla alakası yoksa bu konudan konuşmayacak, kargosunda sorun varsa gitsin konu açsın fikri olan yardımcı olur. Sürekli kargosu nerde gün gün paylaşanları çekmek zorunda değiliz. Yapılırsa gene kapanır.

me1ster

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
239
İsim
Mert C.
Konuyla alakası yoksa bu konudan konuşmayacak, kargosunda sorun varsa gitsin konu açsın fikri olan yardımcı olur. Sürekli kargosu nerde gün gün paylaşanları çekmek zorunda değiliz. Yapılırsa gene kapanır.
allah razı olsun bu yorumundan kardeşim benim şu 100 200 sayfalık konulara derman olmussun

Thursy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Giray Akkuş
indirime girdiği ilk gece satın almıştım onun kargo hareketlerini ekledim. ertesi gün satın aldığım hâlâ kargolanmadı. müşteri hizmetleri çarşamba günü yani 4 ocak'a kadar kargolanır dedi. bilginize.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2023-01-02 211923.jpg
    Ekran görüntüsü 2023-01-02 211923.jpg
    48.8 KB · Hit: 88

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,536
İsim
Olcay akbulut
indirime girdiği ilk gece satın almıştım onun kargo hareketlerini ekledim. ertesi gün satın aldığım hâlâ kargolanmadı. müşteri hizmetleri çarşamba günü yani 4 ocak'a kadar kargolanır dedi. bilginize.
bende gümrük bildirimi hiç yapılmadı heralde benimkini kaçak getirdiler :kekw:
Mesaj otomatik birleştirildi:

bende gümrük bildirimi hiç yapılmadı heralde benimkini kaçak getirdiler :kekw:
tamam varmış sonradan eklemişler :DD

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,958
Üyeler
164,757
Son üye