Ben de kullanana kadar ihtiyacım olduğunu düşünmüyordumBu monitör kolları neden bu kadar para ediyor?
Ben de kullanana kadar ihtiyacım olduğunu düşünmüyordumBu monitör kolları neden bu kadar para ediyor?
sıkıştırarak kurabiliyorsun hocamArkadaşlar bu kollar geldi de masayı delmeden kurma şansım var mı bu sistemi masayı delmeye kıyamıyorum biraz.
Bu konuda herhangi bir video falan var mı hocam birde sıkıştırmak riskli mi bir sabah uyandığımızda monitör düşüp kırılmasın dasıkıştırarak kurabiliyorsun hocam
Sıkıştırarak kullanırsın ama masan duvara sıfır kullanamazsın o şekilde. Delerek kullanırsan masan duvara sıfır olacak şekilde kullanabilirsin.Arkadaşlar bu kollar geldi de masayı delmeden kurma şansım var mı bu sistemi masayı delmeye kıyamıyorum biraz.
pek videoluk birşeyi yok masanın düz kısmına 2 kıskaçla sıkıştırıp kullan bende yan taraflara taktım ön kısımlarında alta doğru sarkıt olduğu için masada delmeye kıyamadım baya eski masa hatta koruyucu bir parça koy sıkıştırmadan önce üst kısmına ayağın oturacağı.Arkadaşlar bu kollar geldi de masayı delmeden kurma şansım var mı bu sistemi masayı delmeye kıyamıyorum biraz.
Masa ince ve kaliteli bir masa mantıksız geldi delme işi kanka duvara sıfır olayını anlamadım ama sıkıştırma olayını nereden bulabilirim yapan birisinin anlatımı falan var mıdır acabaSıkıştırarak kullanırsın ama masan duvara sıfır kullanamazsın o şekilde. Delerek kullanırsan masan duvara sıfır olacak şekilde kullanabilirsin.
Masan duvara sıfır mı şuan ?Masa ince ve kaliteli bir masa mantıksız geldi delme işi kanka duvara sıfır olayını anlamadım ama sıkıştırma olayını nereden bulabilirim yapan birisinin anlatımı falan var mıdır acaba
Kıskaç dediğin nasıl bir şey hocam içinden çıkıyor mupek videoluk birşeyi yok masanın düz kısmına 2 kıskaçla sıkıştırıp kullan bende yan taraflara taktım ön kısımlarında alta doğru sarkıt olduğu için masada delmeye kıyamadım baya eski masa hatta koruyucu bir parça koy sıkıştırmadan önce üst kısmına ayağın oturacağı.
Yani evetMasan duvara sıfır mı şuan ?
Mecbur kendine doğru çekeceksin monitör kolu duvara çarpar yoksa.Kıskaç dediğin nasıl bir şey hocam içinden çıkıyor mu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yani evet