Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Invision 19 ila 32 İnç Ekranlar için Çift Monitör Kolu 119.99+59.48 TL

Rudiarius

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Samet Yılmaz
Bu amazon klavye - pudding keycaps ile takas veya nakit düşünen yazabilir, 2 adet var, konum ankara
(Konuyu sıcak fırsatlardan çıkarsak keşke)

ÇiktaMuz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Ömer
Arkadaşlar bu kollar geldi de masayı delmeden kurma şansım var mı bu sistemi masayı delmeye kıyamıyorum biraz.

Bilal539

80+ Silver
Arkadaşlar bu kollar geldi de masayı delmeden kurma şansım var mı bu sistemi masayı delmeye kıyamıyorum biraz.
Sıkıştırarak kullanırsın ama masan duvara sıfır kullanamazsın o şekilde. Delerek kullanırsan masan duvara sıfır olacak şekilde kullanabilirsin.

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
984
İsim
mehmet ali oğuz
pek videoluk birşeyi yok masanın düz kısmına 2 kıskaçla sıkıştırıp kullan bende yan taraflara taktım ön kısımlarında alta doğru sarkıt olduğu için masada delmeye kıyamadım baya eski masa hatta koruyucu bir parça koy sıkıştırmadan önce üst kısmına ayağın oturacağı.

ÇiktaMuz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Ömer
Sıkıştırarak kullanırsın ama masan duvara sıfır kullanamazsın o şekilde. Delerek kullanırsan masan duvara sıfır olacak şekilde kullanabilirsin.
Masa ince ve kaliteli bir masa mantıksız geldi delme işi kanka duvara sıfır olayını anlamadım ama sıkıştırma olayını nereden bulabilirim yapan birisinin anlatımı falan var mıdır acaba

ÇiktaMuz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Ömer
pek videoluk birşeyi yok masanın düz kısmına 2 kıskaçla sıkıştırıp kullan bende yan taraflara taktım ön kısımlarında alta doğru sarkıt olduğu için masada delmeye kıyamadım baya eski masa hatta koruyucu bir parça koy sıkıştırmadan önce üst kısmına ayağın oturacağı.
Kıskaç dediğin nasıl bir şey hocam içinden çıkıyor mu :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Masan duvara sıfır mı şuan ?
Yani evet

Ömer Murat KARACA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,051
İsim
Ömer Murat KARACA
Bugün geldi benimkiler. Birini arkadaşıma sattım birini de kendim kullanacağım inşallah ama buna uyumlu bi laptop aparatı almam lazım ilk başta.

Top Bottom