arkadaşlar biliyorum herkes kar koyup satacak ama 1 tanesini aldıgı fiyata yada cok az bi karla satmak isteyen olursa buralardayım 1 tanesi yetecekBen 2+2 olarak sipariş verdim, 2 tanesi geçen hafta, 2 tanesi de bugün geldi.
500 den aşşağısında zor bulursunuz hocamarkadaşlar biliyorum herkes kar koyup satacak ama 1 tanesini aldıgı fiyata yada cok az bi karla satmak isteyen olursa buralardayım 1 tanesi yetecek![]()
600'den aşağı doğru düzgün ilan yok ki. Alıcılar fiyat düşürmek için açmış500 den aşşağısında zor bulursunuz hocam
Hocam öyle yapanların ilanını şikayet edin, Sahibinden kaldırıyor ilanı.600'den aşağı doğru düzgün ilan yok ki. Alıcılar fiyat düşürmek için açmışTelefon ver gelip alacağım diyorum cevap vermiyor.
Hepsini etmiştim hocamHocam öyle yapanların ilanını şikayet edin, Sahibinden kaldırıyor ilanı.
daha aşağıya inmiyormu monitörlerKalite mükemmel ben bu kadar beklemiyordum.
Kolun üstünde ayar yapmak için vida var. + ve - yazıyor yanında. O vidayı çevirerek ayarlayabilirsin.Arkadaşlar kurdum da monitör aşağı inmiyor hidrolik tekrar yukarı atiyor nasıl cozebilirim bunugökyüzüne bakıyor gibi oluyorum monitöre
İner biraz daha.daha aşağıya inmiyormu monitörler