500 TL ye düşünürsen sabah elden alayım aynı şehirdeyiz.750 den vereyım sana
Mesaj otomatik birleştirildi:
750 TL dusunursen ıletısıme gecebılırsınız
500 TL ye düşünürsen sabah elden alayım aynı şehirdeyiz.750 den vereyım sana
Mesaj otomatik birleştirildi:
750 TL dusunursen ıletısıme gecebılırsınız
hangi sehırdesın sen500 TL ye düşünürsen sabah elden alayım aynı şehirdeyiz.
Kastamonuhangi sehırdesın sen
Sen hangi şehirdesin?hangi sehırdesın sen
500 istanbul içi alabilirimhangi sehırdesın sen
Bence çok mantıklı bir hareket. Birine bişey olsa zararsız uyguna elden çıkartıp sıfırını da kullanabilirsin.iki tanem almıştım birini satarı
Bende 2 tane almıştım birini kullanır birini satarım diye sahibindene bir baktım bakmaz olaydım sebil gibi ilanı var satmaktan vazgectim yedek parça amaçlı saklıcam.
Alyan ile kolu ayarliyorsun arada yeri varArkadaşlar kurdum da monitör aşağı inmiyor hidrolik tekrar yukarı atiyor nasıl cozebilirim bunu gökyüzüne bakıyor gibi oluyorum monitöre
Takıldıysa iade et dostum direk. Uğraşmak daha pahalı.Alıntıyı görüntüle
Bir tek benimki kargoda sorun yaşadı anasını satayım. @Ckribrahim ne yapmamı önerirsiniz amazon yardımcı olmuyor kendilerine yazdım onlarda yardımcı olmuyor. Harbi ihtiyacım vardı. Birini ucuza verecek varsa alayım.
Nasıl anlıcıaz ki kral kalıp kalmadığınıTakıldıysa iade et dostum direk. Uğraşmak daha pahalı.
amazon müşteri hizmetlerine sor onlar söylerNasıl anlıcıaz ki kral kalıp kalmadığını
Takılmamış dün yurt dışındaj çıkmış uçakamazon müşteri hizmetlerine sor onlar söyler
hayırlı olsun sevindim adına ciddenTakılmamış dün yurt dışındaj çıkmış uçak
satıcı kargo şirketine eksik evrak iletmiş benimki iadeye döndühayırlı olsun sevindim adına cidden