oaK´
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 4,601
sık değil gevşek ayarlaman gereksık ayarladım da dönmüyor neredeyse orası kırılmasından iyidir yinede sağolasın![]()
sık değil gevşek ayarlaman gereksık ayarladım da dönmüyor neredeyse orası kırılmasından iyidir yinede sağolasın![]()
Monitör dikey hareket ettiği için orayla oynamaya bile gerek yok aslında. Benim ekran gece uyurken yere paralel konuma geldi birden kendiliğinden. Iyi ki yüksek konumda bırakmışım ki kırılmadı.sık ayarladım da dönmüyor neredeyse orası kırılmasından iyidir yinede sağolasın![]()
gevşek tuttum ama sallanmıyor düşmez herhalde bakalımMonitör dikey hareket ettiği için orayla oynamaya bile gerek yok aslında. Benim ekran gece uyurken yere paralel konuma geldi birden kendiliğinden. Iyi ki yüksek konumda bırakmışım ki kırılmadı.![]()
Her alışveriş yaptığında daha pahalı satan mağazaya gidip bu soruyu soruyor musun?500e aldım bugün 700+ isteyenler neyin kafasında![]()
Sanki az vermisin gibi yaptigi yoruma bak dbns500e aldım bugün 700+ isteyenler neyin kafasında![]()
Nasıl uğraşarak hocam anlatabilir misin 3+ mı almıştınkonuyu da yukarı çıkarmak istemezdim ama benim ürünüm gümrükte kalmıştı biraz uğraştım bi şekilde hallettim ürünü gümrükte kalan varsa iade etmesin biraz uğraşarak alınabiliyor ( çoğunuzunun eline ulaştı geç gönderilenler için söylemek istedim )
2 tane almıştım . kerrylojistiğe telefonla ulaşamayınca mail attım fakat çok geç döndüler teslim süresi geçti iade işlemleri başlatıldı satıcıya ulaşıp kargo firmasıyla iletişime geçmesini sağladım o şekilde iade iptal edildi tekrar gönderimi sağlandı şu an yolda gözüküyor daha öncede kargo 2 hafta aynı yerde kalmıştı hiçbir hareketlilik yoktuNasıl uğraşarak hocam anlatabilir misin 3+ mı almıştın
Abi çaylar mönitörlere mion numara kaliteli bir ayakmış
Alıntıyı görüntüle