IOS 16 yüklenmeli midir?

JustCort

80+
Reaksiyon skoru
23
Arkadaşlar selam,elimde bir IPhone 11 var ve şuanda 15.5 sürümünde aldığımdan beri güncellemedim telefon yavaşlar diye fakat şu son zamanlarda IOS 16 ile gelen özelliklerden bir kaçına ihtiyacım oldu. Bazı kişiler güncellemeden sonra bataryalarının daha kötü bir performans sunduğunu,bazı kişiler kamera sorunlarının oluştuğunu,bazıları da stabil olmadığını söylemişler. Sorum şu; Sizce batarya sağlığı %89 olan bir IPhone güncellenmeli midir? Bir sıkıntı olur mu? Ayrıca eskiden dedikodusu çıkan güncelleme ile telefonu yavaşlatma,kamera kalitesini düşürme olayları doğru mudur?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@şahin doğan Hocam müsait olduğunuzda bakabilirseniz sevinirim☺️

Standart kullanıcı olduğum için bu tarz şeylere bakmıyorum. Her güncellemeyi yüklerim, bu zamana kadar bi' eksikliğini görmedim. Çok da kafaya takmamak gerekiyor.

Standart kullanıcı olduğum için bu tarz şeylere bakmıyorum. Her güncellemeyi yüklerim, bu zamana kadar bi' eksikliğini görmedim. Çok da kafaya takmamak gerekiyor.
Hocam ben de gayet standart bir kullanıcıyım. Sosyal medya bile kullanmıyorum dizi izlerim,fotoğraf çekerim,müzik dinlerim başka da bir şey yapmam fakat bilemedim. Amacım telefonu kullanabildiğim kadar uzun süre kullanıp e-waste yapmamak o yüzden en az zararı vermek istiyorum. Bir kaç kişi böyle sorunlar yaşayınca da içime kurt düştü şahsen ondan bir sorayım dedim.

İOS 16 kesinlikle 15'den daha akıcı. 1-2 Ay önce keyfi olarak 15.6'ya dönmüştüm ama akıcılık azalmıştı. Şuan 16.3 kullanıyorum hiçbir sorunum yok.

İOS 16 kesinlikle 15'den daha akıcı. 1-2 Ay önce keyfi olarak 15.6'ya dönmüştüm ama akıcılık azalmıştı. Şuan 16.3 kullanıyorum hiçbir sorunum yok.
Hocam o zaman güncelliyorum ben de. Umarım kamera ve bataryada bir sorun yaşamam. Bu arada 15.6’ya jb ile mi döndünüz?

Hocam o zaman güncelliyorum ben de. Umarım kamera ve bataryada bir sorun yaşamam. Bu arada 15.6’ya jb ile mi döndünüz?
Hayır. Bir ara 15.6 sürümünün geri dönüşü açılmıştı o sırada döndüm.

Hocam ben de gayet standart bir kullanıcıyım. Sosyal medya bile kullanmıyorum dizi izlerim,fotoğraf çekerim,müzik dinlerim başka da bir şey yapmam fakat bilemedim. Amacım telefonu kullanabildiğim kadar uzun süre kullanıp e-waste yapmamak o yüzden en az zararı vermek istiyorum. Bir kaç kişi böyle sorunlar yaşayınca da içime kurt düştü şahsen ondan bir sorayım dedim.
@şahin doğan arkadaşımız da gereken cevabı vermiş. iOS 16 kullanabilirsiniz, herhangi bir problemi yok.

Geri