priwchu 80+ Silver Katılım 8 Kasım 2020 Mesajlar 2,233 Dahası Reaksiyon skoru 789 İsim ozan canbaşal 22 Eylül 2023 #1 arkadaşlar soru basit mesela eskiden metroda çekerken şuan sıfır çekiyor.yaşayan varmı bu durumu?birde iphone nereden yeniden başlatılıyor?
arkadaşlar soru basit mesela eskiden metroda çekerken şuan sıfır çekiyor.yaşayan varmı bu durumu?birde iphone nereden yeniden başlatılıyor?
1453Emre 80+ Bronze Katılım 20 Haziran 2020 Mesajlar 645 Dahası Reaksiyon skoru 287 İsim Emre Öztürk 22 Eylül 2023 #2 Uçak moduna al sonra kapat.
B BaranÖzcan 80+ Katılım 30 Eylül 2023 Mesajlar 1 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim Baran Özcan 30 Eylül 2023 #3 Aynı sorunu yaşıyordum kapat aç veya uçak moduyla çözemiyorum kafasına esince gelip gidiyordu şebeke. Sonra sorunu ağ ayarlarını sıfırlayarak çözdüm: Ayarlar>Genel>iPhone’u Aktar veya Sıfırla>Sıfırla>Ağ Ayarlarını Sıfırla
Aynı sorunu yaşıyordum kapat aç veya uçak moduyla çözemiyorum kafasına esince gelip gidiyordu şebeke. Sonra sorunu ağ ayarlarını sıfırlayarak çözdüm: Ayarlar>Genel>iPhone’u Aktar veya Sıfırla>Sıfırla>Ağ Ayarlarını Sıfırla